Netflix: Veste GROZAVA Anuntata OFICIAL pentru TOTI Abonatii

Netflix a anuntat in mod oficial astazi o veste grozava pentru toti abonatii din intreaga lume, iata ce a dezvaluit in cursul noptii trecute pentru noi.

netflix ozark

Netflix a anuntat in mod oficial o veste grozava pentru abonatii din multe colturi ale lumii, si asta pentru ca e ceva ce unii dintre ei asteptau de ceva vreme, iar acum avem in final si o confirmare pentru tot. Cei de la Netflix au anuntat in mod oficial faptul ca sezonul al patrulea al serialului Ozark va fi si multimul din serie, iar pentru a marca sfarsitul asa cum trebuie, urmeaza sa fie filmate 14 episoade, deci vorbim despre un sezon extins.

Netflix este unul dintre serialele cele mai apreciate din cadrul platformei, iar asta in ciuda faptului ca ultimele sezoane n-au fost tocmai la fel de bune precum primul, dar oamenii sunt totusi interesati de el. Existau intrebari vis-a-vis de extinderea Netflix pentru un al patrulea sezon, iar de acum totul ar trebui sa fie cat se poate de clar pentru fanii serialului, desi inca nu se stie cam cand ar urma sa fie lansat acest sezon in cadrul platformei.

Netflix: Veste GROZAVA Anuntata OFICIAL pentru TOTI Abonatii

Netflix are foarte multe productii suspendate in momentul de fata din cauza pandeimei de Coronavirus, iar asta inseamna ca e foarte posibil ca acest nou sezon al Ozark sa aiba filmarile incepute in 2021. Foarte multe depind de modul in care SUA va trece peste pandemia de Coronavirus, acolo fiind acum cea mai grava situatie, deci Netflix depinde intr-o foarte mare masura de deciziile pe care le ia guvernul de la Washington pentru tara.

Netflix va avea, cel mai probabil, un sezon 4 memorabil pentru Ozark, iar asta pentru ca un serial de acest gen merita si o iesire pe masura din platforma de streaming video la cerere. Deocamdata nu a fost dezvaluit nimic in legatura cu directia pe care o va lua povestea din Ozark pentru sezonul 4 anuntat de catre Netflix, dar mai mult ca sigur vom afla detalii in lunile urmatoare, inainte ca filmarile sa inceapa in mod oficial pentru sezon.

Netflix are multe alte filme si seriale pregatite pentru lansare in cadrul platformei in cursul urmatoarelor luni, asa ca va fi intersant de vazut ce anume va mai fi anuntat.