Huawei MATE 40 Pro: Schimbare ULUITOARE, Nereusita de Apple

Huawei MATE 40 Pro va avea parte de o schimbare uluitoare pregatita de catre Huawei, iata ce nu au reusit sa faca cei de la Apple pentru telefoanele lor.

Huawei MATE 40 Pro ascundere

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa fie lansat cu o schimbare uluitoare pe care compania Apple nu a reusit sa o faca pentru modelele sale de telefoane, ceea ce ne arata ca inovatiile mari nu vin in mod neaparat din SUA. Imaginea de mai jos este una modificata de catre un leaker de informatii cu privire la telefoane nelansate, iar el ne spune ca Huawei MATE 40 Pro ar urma sa aiba senzorii pentru sisteul de recunoastere faciala ascunsi sub ecran.

Huawei MATE 40 Pro va avea un sistem de recunoastere faciala pentru care ar trebui sa fie vizibile doar anumite elemente, altele urmand a fi ascunse sub ecran, iar totul pentru a face si decupajul mult mai mic. Suntem in 2020, decupajele sunt depasite din toate punctele de vedere, iar desi Huawei MATE 40 Pro va avea unul, acesta nu va fi la fel de proeminent precum cel pe care il vom vedea la telefoanele din seria iPhone 12 ale Apple.

Huawei MATE 40 Pro: Schimbare ULUITOARE, Nereusita de Apple

Huawei MATE 40 Pro nu va avea camera frontala ascunsa sub ecran, iar asta desi multi si-ar fi dorit acest lucru, insa iata ca vom vedea totusi altceva cel putin la fel de important pentru telefon. Ascunderea senzorilor pentru recunoastere faciala sub ecranul Huawei MATE 40 Pro este ceva ce putina lume se astepta sa vada, iar asta pentru ca Huawei inca se chinuie sa-si mai ascunda camerele sub ecran, aceasta tehnologie fiind departe de lansare.

Huawei MATE 40 Pro va veni cu destule inovatii interesante, iar desi mai nimeni nu credea ca o asemenea schimbare ar fi posibila, iata ca exista totusi si surprize mai bune. Huawei MATE 40 Pro este un telefon care va veni cu foarte multe noutati pe partea hardware, si unele pe partea software, insa surpriza cea mai mare pentru ecran va fi cu siguranta ascundere acestor componente, procedura putand deschide calea spre ascunderea camerei.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna acestui an, fara a se cunoaste deocamdata vreo data la care ar urma sa se intample asta, desi unele zvonuri sugereaza ziua de 1 octombrie ca fiind cea aleasa.