Politia Romana: examenele auto suspendate in Bucuresti

Politia Romana examenele auto suspendate Bucuresti

Politia Romana are blocata posibilitatea de a organiza examenele pentru obtinerea permiselor de conducere in Bucuresti, Prefectura Capitalei anuntand acest lucru cu doar o ora in urma, iar suspendarea se aplica incepand cu ziua de 2 iulie.

Politia Romana nu mai poate organiza aceste examene in urma deciziei, insa Prefectura Bucuresti nu ofera si detalii cu privire la motivele din spatele deciziei, desi face referire la un ordin al ministrului sanatatii privind carantinarea in caz de infectare cu noul Coronavirus.

Instituția Prefectului- Municipiul București informează cetăţenii cu privire la suspendarea temporară a activităţii de examinare la Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor.

Având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătății nr.313/26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 și stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei,
În aplicarea art. 4 alin. 6 și alin.7 din Ordinul Ministrului Afacerilor Inteme nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 275 alin. (1) din O.U.G
nr. 57/2019 privind Codul administrativ,
cu modificările și completările ulterioare, Prefectul municipiului București a emis ordinul potrivit căruia începând cu data de 02.07.2020 se suspendă temporar următoarele activități ale Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Bucureşti:

– proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere;

– proba practică pentru obţinerea permisului de conducere;

– înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere, programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere.

Reluarea acestor activităţi se va aduce la cunoștinţă publică în termen util.”

COMUNICAT DE PRESĂ01.07.2020Instituția Prefectului- Municipiul București informează cetăţenii cu privire la…

Publicată de Instituția Prefectului Municipiului București pe Miercuri, 1 iulie 2020