Samsung GALAXY Note 20 Ultra: Este OFICIAL in Prima Imagine

Samsung GALAXY Note 20 Ultra apare astazi intr-o prima imagine oficiala publicata de catre compania Samsung, iata cum arata noul model de telefon al coreenilor.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra oficial

Samsung GALAXY Note 20 Ultra apare in prima imagine oficiala, si asta multumita celor de la Samsung, care au publicat-o pe unul dintre website-urile lor inainte ca telefonul sa fie lansat in mod oficial. Vorbim despre website-ul din Rusia al celor de la Samsung, acolo Samsung GALAXY Note 20 Ultra fiind dezvaluit in premiera inainte de conferinta oficiala pentru prezentarea sa, ea urmand a avea loc undeva in jurul datei de 5 august, deci peste aproximativ o luna de zile, iar dezvaluirea in avans nu e tocmai ceva obisnuit.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra este telefonul presupus a fi prezentat acolo, iar asta pentru ca nu se face vreo mentiune clara cu privire la tipul de telefon care a fost dezvaluit, insa pare sa fie unul complet nou. Culoarea similara cuprului este ceva ce nu vedem chiar atat de des la un telefon mobil, iar pentru Samsung GALAXY Note 20 Ultra a fost zvonita o asemenea culoare de catre unii leakeri, acum venind si o aparenta confirmare pentru aceasta schimbare.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra: Este OFICIAL in Prima Imagine

Samsung GALAXY Note 20 Ultra oficial imagine
FOTO: Samsung Rusia.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra este cel mai important model de telefon din seria pe care compania Samsung o va lansa in vara acestui an, dar si cel mai scump dintre cele doua modele. Separat de faptul ca acest Samsung GALAXY Note 20 Ultra va avea o camera cvadrupla, imaginea oficiala nu ne dezvaluie alte surprize, deci zvonurile aparute pana acum par sa se confirme, si inca nu exista alte noutati importante care sa fie confirmate.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra nici nu a avut foarte multe schimbari majore dezvaluite separat de cele privind preluarea noutatilor seriei S20, cam la asta rezumandu-se multe dintre noutatile fata de Note 10. In afara acestor modificari e greu de presupus ca vor exista si multe alte schimbari importante, iar asta pentru ca Samsung GALAXY Note 20 Ultra va merge fix pe strategia anilor anterilori, si se vor prelua noutatile telefoanelor din vara.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra oficial imagine presa

Samsung GALAXY Note 20 Ultra ar trebui sa fie prezentat in cadrul unei conferinte online care ar trebui organizata in data de 5 august, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin septembrie.