Telekom: Mesajul IMPORTANT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Telekom are un mesaj important pentru milioane de clienti din Romania, si e cva de care foarte multi ar trebui sa stie, pentru ca li se ofera surprize mari.

telekom castiguri

Telekom are un mesaj foarte important pentru milioane de clienti din Romania, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia multora pentru ca este spre marele lor beneficiu. Vorbim despre faptul ca Telekom le ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o serie de premii atractive fara sa faca mare lucru, si sa se protejeze in acelasi timp, iar ceva mai simplu si mai bun decat atat, rar poate gasi cineva la un operator de telecomunicatii.

Telekom a anuntat de ceva vreme ca are o serie de promotii si oferte pentru clientii sai din Romania, alegand sa le ofere acestora premii daca folosesc aplicatia MyAccount pentru o serie de actiuni uzuale. Telekom le ofera clientilor din toata tara posibiitatea de a castiga premiile puse la “bataie” daca aleg sa reincarce o cartela, sa plateasca o factura, sau sa activeze primirea facturii pe email direct din MyAccount, adica totul online, fara a merge in vreun magazin.

Telekom: Mesajul IMPORTANT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Telekom a lansat acum ceva timp aceasta promotie ca parte a unei incercari de a convinge oamenii sa-i foloseasca platformaonline pentru aceste interactiuni in loc sa-i viziteze magazinele din tara. Pentru a convinge oamenii sa faca asta, pentru ca romanii se lasa greu convinsi sa renunte la unele tabieturi, Telekom a ales sa ofere si cateva zeci de premii foarte bune pe care oricine le poate castiga doar daca face una dintre actiunile de mai sus.

Telekom le ofera clientilor un Samsung GALAXY S20, 5 laptop-uri Acer Travel Mate P2, 10 vouchere Germanos in valoare de 500 de LEI fiecare, si 10 boxe Bluetooth portabile, fara a se spune si modelul. Daca nu ma insel, unele dintre premiile pe care Telekom le ofera s-au schimbat in raport cu momentul in care campania a pornit, iar asta inseamna ca daca nu ati castigat ceva pana acum, ati putea avea sansa de a castiga ceva foarte interesant in viitor.

Telekom desfasoara aceasta campanie si in luna iulie, asa ca puteti profita de situatie pentru a va bucura in continuare de posibilitatea de a castiga aceste premii foarte interesante.