Google Chrome: Vestea URIASA la Care Visam de Ani de Zile

Google Chrome are parte de o veste uriasa la care visam de ani si ani de zile, iata ce schimbare majora este facuta de catre compania americana acum.

Google Chrome eficienta

Google Chrome are in sfarsit parte de un anunt extrem de important pe care il asteptam de ani, si ani, de zile de la compania Google, insa iata ca intr-un final avem parte si de bucuria mult asteptata. Saptamana trecuta am fost anuntati ca Google Chrome urmeaza sa aiba parte de o noua actualizare care va reduce substatial cantitatea de memorie RAM consumata de catre browser in timpul navigarii pe internet, iar prima actualizare, in forma beta, a venit deja.

Google Chrome are in cea mai recenta versiune Canary lansata aceasta foarte importanta functie noua, ea fiind bazata pe o tehnologie pe care Microsoft a lansat-o pentru Windows 10. Noua functionalitate este oferita exclusiv in Windows 10 pentru ca doar acolo exista acest sistem de administrare mult mai eficienta a cantitatii de memorie RAM de catre Google Chrome, deci in versiunile vechi ale sistemului de operare nu veti beneficia de aceasta schimbare.

Google Chrome: Vestea URIASA la Care Visam de Ani de Zile

Google Chrome are incepand cu versiunea Canary cu numarul 85.0.4182.0 implementata aceasta schimbare foarte importanta pentru toata lumea, insa acest build este oferit doar pentru dezvoltatori. Google Chrome are implementate in versiunle beta de acest gen toate schimbarile inainte ca ele sa ajunga in versiunile publice, astfel incat ele sa poata fi testate in prealabil, si sa poata fi descoperite orice fel de probleme inainte de lansarea in versiune finala.

Google Chrome avea nevoie de o modificare de acest gen din moment ce foarte multa lume se plange de foarte multa vreme in legatura cu faptul ca foarte multa memorie RAM este consumata de catre browser. Cei de la Google au incercat de-a lungul timpului sa rezolve problemele, insa aceasta pare sa fie cam singura solutie 100% buna pentru Google Chrome, chiar daca deocamdata ea va fi disponibila exclusiv in Windows 10 pentru oameni.

Google Chrome este folosit de sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar orice schimbare, chiar si una mare de acest gen, poate avea un foarte mare impact pentru foarte multe persoane.