Netflix: Anunt pentru Romani, ce Trebuie sa Stie Abonatii

Netflix a facut un anunt foarte important pentru toti romanii, iata cum decide sa ii surprinda pe toti abonatii cu acest mesaj neasteptat de bun.

Netflix serii

Netflix a facut un anunt foarte interesant pentru toti abonatii din Romania, si ne spune intr-un final ceea ce urmeaza sa fie disponibil in platforma pe partea de seriale in urmatoarele saptamani. Puteti vedea mai jos cele cateva zeci de seriale noi pe care Netflix le vor pune la dispozitia noastra pentru a le putea urmari in perioada urmatoare, si vorbim despre o serie foarte interesanta de titluri, pe care multi abonati le asteapta de ceva vreme.

Netflix a lansat pe 1 iulie cel de-al doilea sezon al seralului Deadwind, dar si al Say I Do, in timp ce ieri a fost lansat si serialul Warrior Nun, foarte promovat de catre compania americana. De astazi va fi disponibil si sezonul final al serialului Cable Girls, iar impreuna cu el Netflix va lansa inclusiv JU-ON: Origins, Southern Survival, sau The Baby-Sitters Club, toate acestea urmand a fi puse la dispozitia romanilor abia dupa ora 10:00, ora locala.

Netflix: Anunt pentru Romani, Cum SURPRINDE Toti Abonatii

Netflix va lansa pe 8 iulie si serialul Stateless, unul deasemenea foarte asteptat, iar sezonul al patrulea al The Protector va veni cu doar o zi mai tarziu pentru noi toti. Down to Earth cu Zac Efron si The Twelve vor f disponibile din data de 10 iulie, ia din 15 iulie voma vea disponibile din partea Netflix si serialele Dark Desire, sau Skin Decision, Boca a Boca si Curse urmand a fi lansate in cadrul platformei in data de 15 iulie si in Romania.

Netflix seriale iulie

Netflix va oferi deasemenea si sezonul al doilea din How to Seel Drugs Online, sau sezonul al treilea din Norsemen, in timp ce al treilea sezon din Good Girls va ajunge pe 26 iulie. Pe 29 iulie vom avea disponibil al patrulea sezon din serialul Inside the World’s Toughest Prisons, ar in ultima zi din luna vor fi lansate serialele Get Even, Sugar Rush: Extra Sweet, Vis a vis: El Oasis, si sezonul al doilea din The Umbrella Academy, deci e o luna “plina”.

Netflix lanseaza luna aceasta mai multe seriale decat filme pentru abonatii sai din toata Romania, insa chiar si asa, vom avea foarte mult continut pe care il vom putea urmari in urmatoarele luni.