Kaufland: Anunt URIAS, ce face GRATUIT pentru TOTI Romani

Kaufland surprinde din nou astazi cu un anunt important care aduce o noua mare gratuitate pentru romanii din toata tara, iata de ce se pot bucura romanii.

Kaufland caravana

Kaufland a facut un anunt foarte important astazi care ii vizeaza pe toti romanii, iar asta pentru ca vine cu o noua gratuitate grozava de car se va putea bucura oricine in perioada urmatoare. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca au dat startul academiei Kinderland, o caravana pe care lantul de supermarket-uri a gandit-o special pentru copiii din Romania care in aceasta perioada au nevoie de putina distractie de la ceea ce fac in viata de zi cu zi.

Kaufland a decis ca aceasta caravana va porni din Cluj Napoca Initial, iar asta pentru ca incepand de astazi parintii isi pot duce acolo copiii pentru a ii ajuta sa se destinda utin. Vorbim despre jocuri si demonstratii interactive pentru copii care au menirea de a ii ajuta sa invete cum sa se hraneasca corect, si nu doar atat, cei de la Kaufland avand mare succes in trecut cu aceste initiative, astfel ca au decis acum sa faca din nou acelasi lucru pentru romani.

Kaufland: Anunt URIAS, ce face GRATUIT pentru TOTI Romani

Kaufland va tine caravana in acea locatie pana in data de 15 iulie, astfel ca va exista suficient de mult timp pentru ca oricare dintre cei interesati sa ajunga acolo, in limita locurilor disponibile. Este nevoie de o programare prealabila facuta la Kaufland pentru a putea merge in locatie si a beneficia de surprizele pregatite pentru copii, iar asta pentru ca acestea sunt regulile pe care pandemia de Coronavirus le impune pentru asemenea evenimente.

Începe caravana Akademia Kinderland, locul în care cei mici învață, prin jocuri și demonstrații interactive, cum să se…

Publicată de Kaufland Romania pe Luni, 6 iulie 2020

Kaufland permite totusi accesul gratuit pentru toata lumea, insa avand in vedere felul in care este gandit totul, e foarte posibil ca nu extrem de multi oameni sa reuseasca sa intre in locatie. Totusi, daca sunteti interesati sa mergeti la caravana pe care cei de la Kaufland o organizeaza, ar trebui totusi sa sunati si sa va interesati in legatura cu modul in care se poate face accesul in respectiva locatie pentru a sti la ce anume va puteti astepta.

Kaufland va trimite caravana si in alte orase din tara, insa desigur ca lista celor in care va ajunge va fi publicata in timp util pentru ca toata lumea sa se poata pregati si a cere sa fie inclusa pe lista pentru a avea acces.