DACIA Logan 3: SURPRIZELE la care VISAU foarte Multi Clienti

DACIA Logan 3 urmeaza sa aiba parte de o serie de surprize la care foarte multi dintre fanii producatorului din Romania doar puteau visa acum cateva luni.

DACIA Logan 3 asistari

DACIA Logan 3 este masina foarte importanta pe care DACIA o pregateste pentru lansare in cursul urmatoarelor luni, initial intr-un salon auto care va avea loc in Europa, iar mai apoi in magazine pentru toata lumea. DACIA Logan 3 este o masina extrem de importanta pentru producatorul roman, iar asta pentru ca este unul dintre modelele care urmeaza sa fie folosit pentru relansarea vanzarilor companiei, astfel ca noutatile care vor fi integrate sunt foarte importante pentru clienti.

DACIA Logan 3 nu va fi lansata cu chiar ultimele noutati in materie de tehnologie, fiind cunoscut faptul ca va avea o platforma CMF-B cu specificatii reduse in comparatie cu cele ale Renault Clio V, de la care o imprumuta. Asta inseamna ca DACIA Logan 3 nu va avea, de exemplu, un sistem de ghidare autonoma pe drumurile publice, care ar fi extraordinar de util pentru clientii din tarile cu autostrazi, iar asta mai mult ca sigur va fi o dezamagire pentru unii.

DACIA Logan 3: SURPRIZELE la care VISAU foarte Multi Clienti

DACIA Logan 3 va avea, pe de alta parte, implementate alte sisteme care sunt deasemenea foarte utile in condusul zilnic, unul dintre ele urmand a permite avertizarea pentru ungiul mort, la depasiri, sau parcari. Un sistem mai avansat de asistare la parcare ar urma deasemenea sa fie implementat in DACIA Logan 3, dar nu va imaginati ca masina se va parca singura, pentru ca va faceti iluzii, si nu e bine sa va amagiti singuri inainte ca masina sa fie lansata.

DACIA Logan 3 ar putea avea si un sistem care va avertiza utilizatorii cand parasesc banda de rulare, dar care ar putea permite si controlarea vitezei in functie de trafic. Vorbim despre o serie de noutati pentru DACIA Logan 3 la care clientii doar visau acum cativa ani, dar care ar putea deveni o realitate multumita preluarii platformei folosite la Renault Clio V, chiar daca nimic nu este 100% sigur in momentul de fata, e bine totusi sa ne gandim la ce-ar putea veni.

DACIA Logan 3 va avea aceste tehnologii disponibile ca optionale, deci nu vor fi incluse, poate nici in modelele cele mai scumpe, astfel ca in final clientii vor trebui sa aleaga singuri ceea ce vor.