LIDL Romania: GRATUIT pentru Clienti, Mare SURPRIZA Anuntata

LIDL Romania a facut un anunt foarte important pentru clientii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru foarte multi dintre ei acum.

LIDL Romania sport

LIDL Romania a promis acum cateva zile ca are o surpriza mare pentru clientii din Romania, si ca o va dezvalui in mod oficial pentru toata lumea de indata ce va ave alucrurile puse la punct. Ei bine, acel moment a venit, iar cei de la LIDL Romania au anuntat si care e marea surpriza, un concurs in cadrul caruia ofera gratuit ceva ce unii dintre clienti au cerut destul de intens in magazine, iar produsele vor fi oferite, la un moment dat in viitor.

LIDL Romania le ofera intre timp clientilor posibilitatea de a castiga aceste produse in cadrul concursului care a inceput acum, 30 de kituri de sport urmand a fi oferite pentru romani. LIDL Romania ofera 30 de perechi de pantofi sport marca proprie, impreuna cu 30 de perechi de sosete, totul fiind un kit pe care lantul de supermarket-uri l-a compus pentru cei care doreau sa cumpere din magazine aceste produse, dar la noi ele inca nu exista.

LIDL Romania: GRATUIT pentru Clienti, Mare SURPRIZA Anuntata

LIDL Romania nu are aceste produse la vanzare in tara noastra, insa ele pot fi cumparate din alte tari din Europa, in special Germania, astfel ca daca aveti ocazia de a ajunge pe acolo, stiti si ce gasiti. Nu se stie cat anume costa aceste produse in magazinele din alte tari, insa LIDL Romania le va vinde cu siguranta la un pret destul de apropiat, asa ca nu va faceti iluzii ca veti gasi ceva mai ieftin in tara noastra decat in alte tari din Europa.

Voi ne-ați scris că vi le doriți în magazine, iar noi promitem că punem o vorbă bună, dar până atunci avem o surpriză!…

Publicată de Lidl Romania pe Luni, 6 iulie 2020

LIDL Romania este unul dintre cele mai importante lanturi de supermarket-uri din tara noastra, iar orice fel de produse ajung la vanzare, sunt interesante pentru clientii sai. Concursul de acum incepe deja sa adune foarte multe inscrieri, LIDL Romania avand deja sute de persoane care sunt dornice sa castige unul dintre premiile pe care le ofera, deci veti avea macar o sansa de a va numara printre ele, ceea ce este o veste extrem de buna pentru voi.

LIDL Romania organizeaza acest concurs pentru o perioada limitata de timp, deci daca sunteti cu adevarat interesati de oferte, ar fi bine sa va grabiti, cat ele inca mai sunt valabile pentru tara noastra.