Kaufland: Anunt URIAS, ce face EXCLUSIV Azi pentru Romani

Kaufland a facut un anunt important pentru romani, cu ceva ce ofera exclusiv pentru oamenii din toata tara, iata ce surpriza grozava a pregatit acum.

Kaufland electronica

Kaufland a facut un anunt urias astazi pentru toti romanii, unul care implica si o exclusivitate care este oferita tot doar in cursul urmatoarelor ore, deci aveti putin timp pentru a profita de ea. Exclusivitatea nu are legatura cu magazinele Kaufland din toata tara, ci cu faptul ca pe Facebook compania a pregatit un spectacol care-l are in centru pe binecunoscutul artist Kozo, si daca sunteti interesati, ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a vedea totul.

Kaufland spune ca incepand cu ora 22:00 va fi transmis in spectacol special de muzica electronica acesta fiind transmis prin intermediul paginii de pe Facebook a artistului, dar si pe YouTube. Vorbim despre o noua sesiune de muzica electronica pe care Kaufland o sponsorizeaza pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a mai vedea spectacole de acest gen, iar asta pentru ca ele nu pot fi facute in aer liber cu un numar mare de persoane.

Kaufland: Anunt URIAS, ce face EXCLUSIV Azi pentru Romani

Kaufland a mai sponsorizat si alte reprezentantii ale artistului in saptamanile trecute, astfel ca acum vorbim doar despre una noua, si nimic mai mult iar ceea ce veti urmari probabil ca va va aduce in spiritul unui spectacol de muzica. Unii dintre voi probabil ca ati auzit pana acum de Kozo, in timp ce altii probabil ca veti auzi pentru prima oara, dar asta conteaza mai putin, pentru ca in final Kaufland are o veste foarte buna pentru toata lumea acum.

Nu rata live stream-ul cu techno vibes de la 22:00.😎Pregătește-te de un super party alături de Kozo chiar la tine acasă.🎧

Publicată de Kaufland Romania pe Miercuri, 8 iulie 2020

Kaufland a sponsorizat diverse tipuri de spectacole in ultima perioada, lantul de hypermarket-uri incercand sa le ofere romanilor motive tot mai multe sa nu incerce sa participe la petreceri in aer liber fara rost. Ceea ce avem acum de la Kaufland este gandit in fix aceeasi directie, astfel ca daca sunteti interesati de muzica electronica, aveti ocazia de a urmari tot ceea ce va intereseaza direct online, fara a mai merge la vreo terasa, sau vreun club.

Kaufland va mai sustine in continuare si alti artisti sa creeze continut in acelasi mod, asa ca mai mult ca sigur vom avea parte de si mai multe surprize placute din partea companiei.