DACIA Duster 2021: Dotarile SPECIALE Surpriza de la Renault

DACIA Duster 2021 este urmatorul model important de masina ce va fi lansa tpentru clienti, iar pentru el ar putea fi oferite o serie de dotari speciale.

DACIA Duster 2021 dotari

DACIA Duster 2021 este urmatorul model important de masina din seria pe care producatorul roman o vinde in momentul de fata, insa dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, nu va mai fi singurul SUV din oferta sa. Chiar si asa, DACIA Duster 2021 este pregatita pentru lansare in cursul anului viitor, si desi vorbim despre un model facelift, s-ar putea sa avem surpriza de a vedea niste schimbari impresionante pentru masini, aduse chiar de la modelele Renault.

DACIA Duster 2021 ar putea avea ceea ce vedem deja la DACIA Logan 3 anuntat de catre presa din Franta, si ceva ce exista la modelele de masini Renault de chiar destul de multa vreme. DACIA Duster 2021 nu va avea sisteme care sa monitorizeze banda de circulatie pe care ne aflam, nici care sa mentina viteza de deplasare in concordanta cu traficul in care ne aflam, iar asta pentru ca sistemele de acest gen sunt foarte complexe, si gandite pentru alta platforma.

DACIA Duster 2021: Dotarile SPECIALE Surpriza de la Renault

DACIA Duster 2021 ar putea avea totusi un sistem de asistare pentru unghiurile moarte, ceva ce desigur ca ar fi extrem de util pentru soferii care circula pe drumurile publice. In aceeasi masura, DACIA Duster 2021 ar putea avea integrat si un sistem de asistare avansata pentru parcare, ceva ce ar fi oferit suplimentar in raport cu actualele camere pentru mersul cu spatele, deci am vorbi despre o veste foarte buna, insa desigur ca nu ar fi ceva oferit in mod gratuit pentru clienti, ci o dotare optionala care va costa ceva bani.

DACIA Duster 2021 ar putea avea doar unele dintre noutatile care vin pentru DACIA Logan 3 pentru ca in acel model de masina va fi integrata si o noua platforma de la Renault Clio V, cea CMF-B. In DACIA Duster 2021 nu va ajunge aceasta platforma, ea fiind “tinuta” pentru DACIA Duster 3, deci va fi integrata peste 5/6 ani de zile, asa ca abia atunci vom avea sisteme avansate de ghidare a masinilor, si mult mai multe noutati importante.

DACIA Duster 2021 va fi lansata in prima parte a anului 2021 pentru clientii din Romania, astfel ca abia atunci vom vedea si cate dintre noutatile bune vor ajunge in masina, asteptarile fiind foarte mari.