Netflix: Anuntul GROZAV Facut catre Abonatii din TOATA Lumea

Netflix are un anunt grozav pentru abonatii din toata lumea, iata ce decizie importanta a fost luata de catre compania americana char recent.

Netflix kingdom

Netflix are o veste foarte buna pentru abonatii din toata lumea, iar asta pentru ca a luat o decizie care era asteptata de ceva vreme de catre destul de multe persoane. Netflix a luat decizia de a aproba productia celui de-al cincilea sezon al serialului The Last Kingdom, iar asta inseamna ca povestea va continua si anul viitor, desigur in masura in care compania americana va reusi sa faca productia cu atat de multe masuri de restrictie impuse in toata lumea.

Netflix are in The Last Kingdom unul dintre cele mai apreciate seriale pe care le-a lansat pana in momentul de fata in intreaga lume, el fiind urmarit si de catre un numar foarte mare de romani. The Last Kingdom a ost pentru o buna perioada de timp in fruntea topului saptamanal al celor mai populare seriale din platforma Netflix, iar succesul global al celui de-al patrulea sezon a convins compania sa comande inca unul, care se pare ca nu va fi ultimul.

Netflix: Anuntul GROZAV Facut catre Abonatii din TOATA Lumea

Netflix a comandat un al cincilea sezon al carui actiune va fi bazata pe cartile The Warriors of the Storm, si The Flame Bearer, deci va exista destul de multa actiune pentru cei care sunt fani ai serialului. Netflix stie cat de mare este succesul acestui serial, astfel ca prelungirea cu inca un sezon este ceva perfect normal, iar asta pentru ca foarte multa lume vrea sa vada si cum continua seria, mai ales ca sezonul 4 a adus si mai multa actiune pentru oameni.

Netflix are obiceiul de a comanda sezoane noi ale serialelor la scurt timp dupa ce lanseaza unui nou in platforma, deci nu vorbim despre ceva neobisnuit aici, ci despre strategia curenta a companiei. Netflix ar putea alege sa plateasca si pentru un al saselea sezon, iar asta desi in ultima perioada a ales sa comande sezoane noi si pentru alte seriale foarte populare pe care le-a lansat pentru abonatii sai in platforma pana acum.

Netflix va continua sa faca lansari si in cursul urmatorelor luni, asa ca ramane doar sa vedem ce anume a mai pregatit complania americana pentru toti abonatii sai.