BANCA Transilvania: ATENTIE, Ce Ofera DOAR Azi catre Clienti

BANCA Transilvania are un anunt special astazi pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere exclusiv doar in urmatoarele ore.

BANCA Transilvania tricou

BANCA Transilvania are o noua surpriza oferita pentru toti clentii sai din toata tara, si vorbim despre ceva ce exista exclusiv astazi in Romania, deci daca sunteti interesati, ar trebui sa profitatia cum, cat inca puteti. Vorbim despre o noua sesiune a BT Pay Day, concursul pe care cei de la BANCA Transilvania il organizeaza in mod regulat pentru clientii din Romania pentru a le da sansa de a castiga unul dintre premiile pe care banca le pune la dispozitie.

BANCA Transilvania ofera exclusiv astazi pentru BT Pay Day un bean bag, un hamac si un tricou pentru unul dintre clientii norocosi care este ales pentru a castiga premiile puse in joc. Puteti vedea mai jos cum arata premiile pe care BANCA Transilvania le ofera pentru clientii care vor sa participe la BT Pay Day, si puteti vedea ca vorbim despre ceva ce poate fi extrem de util in aceasta vara pentru oricare dintre romani, nu doar pentru clientii sai.

BANCA Transilvania: ATENTIE, Ce Ofera DOAR Azi catre Clienti

BANCA Transilvania are fix aceleasi reguli ca si inainte pentru clientii care vor sa profite de BT Pay Day, adica trebuie sa foloseasca aplicatia BT Pay pentru diverse tranzactii sau plati. Fie ca transferati bani unui prieten, sau platiti cu telefonul la orice fel de POS, sunteti automat inscrisi in concursul celor de la BANCA Transilvania, acelasi lucru fiind valabil inclusiv daca faceti donatii prin intermediul aplicatiei pe care o ofera acum banca pentru romani.

Ai votat premiul pe Insta așa că BT Pay Day vine cu un kit numai bun de vară: bean bag, hamac și tricou. 🤩Ce trebuie să faci? Simplu – să plătești mâine cu telefonul. 🙌🏻#ApplePay #BTPay

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 8 iulie 2020

BANCA Transilvania organizeaza acest concurs exclusiv astazi, asa cum a facut si inainte, deci aveti doar pana la ora 23:59 pentru a profita de ceea ce are banca de oferit pentru toata lumea. BANCA Transilvania incearca prin aceste concursuri sa ii convinga pe clientii din Romania sa ii foloseasca mai des aplicatia pentru telefoanele mobile, iar in baza a ceea ce am vazut pana acum, acest lucru s-a dovedit a fi destul de incununat de succes in Romania.

BANCA Transilvania va mai organiza concursuri de acest gen si in viitor, insa premiile sunt diferite de fiecare data cand initiaza un concurs nou pentru aplicatia BT Pay.