iPhone 12 va fi mai SCUMP chiar si fara incarcator si casti

iPhone 12 SCUMP fara incarcator casti

iPhone 12 urmeaza sa fie mai scump decat modelele de anul trecut chiar daca Apple va vinde telefonul fara incarcator si casti in cutie, ceea ce vine ca o dubla veste foarte proasta pentru clientii care asteapta noile modele de telefoane.

iPhone 12 ar urma sa fie cu aproximativ 50 de dolari, sau euro, mai scump decat modelele de anul trecut, deci vorbim despre o situatie foarte neobisnuita in care Apple ne obliga sa platim minim 100 de euro in plus pentru telefon si accesoriile obligatorii.

50 de dolari, sau euro, in plus fata de pretul final de 1250 de euro pentru un iPhone 11 Pro Max poate parea o suma mica, insa mai adaugati inca cel putin dublu pentru un incarcator USB-C si o pereche de casti EarPods, atentie, nu AirPods.

“Analistul Jeff Pu a prognozat că prețurile pentru iPhone 12 vor începe la 749 de dolari pentru un nou model de 5,4 inci, o creștere de 50 $ față de modelul de bază ‌iPhone 11‌ pentru 699 dolari. Pu a spus că prețul este atribuit în primul rând adăugării de 5G și un display OLED la toate modelele ‌iPhone 12‌, în timp ce ‌iPhone 11‌ de bază are un LCD.”