Android 11: DATA de LANSARE este Dezvaluita de catre Google

Android 11 are data de lansare dezvaluita in mod oficial de catre compania Google, iata de cand va fi disponibil acest update foarte important pentru noi.

Android 11 are, ceea ce pare a fi, data de lansare dezvaluita chiar de catre compania Google cu o perioada buna de timp inainte ca acest lucru sa se intample efectiv pentru telefoanele din toata lumea. Android 11 a avut versiunea beta 2 lansata de catre cei de la Google saptamana aceasta, iar printre informatiile care au fost furnizate pentru utlizatori se numara si una care priveste data de lansare a acestei actualizari importante pentru telefoane.

Android 11 ar urma sa fie lansat pe 8 septembrie de catre cei de la Google, ceva mai tarziu decat in anii trecuti dar din moment ce prezentarea a fost amanata cu o luna, era normal ca si lansarea sa fie amanata. Data la care Android 11 este lansat nu e totusi chiar atat de indepartata in timp in comparatie cu data la care a fost prezentat, fata de ceea ce se dorea, astfel ca per total utilizatorii beneficiaza de update destul de devreme fata de ceea ce se credea.

Android 11: DATA de LANSARE este Dezvaluita de catre Google

Android 11 are data de lansare dezvaluita chiar de catre un manager al celor de la Google, ceea ce face informatia cat se poate de oficiala, deci nu exista motive sa credem ca data nu este valida. 8 septembrie este peste mai putin de 2 luni din acest moment, iar ziua pentru lansarea Android 11 nu este una neobisnuita, in final, dar de atunci si pana cand va ajunge actualizarea in telefoane e o cale foarte lunga, din pacate pentru utilizatori.

Android 11 va ajunge in telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga abia cand producatorii de telefoane vor decide ca este momentul sa ofere update-ul pentru toata lumea. Asta inseamna ca Android 11 ar putea fi lansat de Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, etc, aba de prin noiembrie, sau decembrie, incolo, astfel ca mai avem destul de mult de asteptat pana cand ne vom putea bucura de aceasta schimbare importanta pentru toata lumea.

Android 11 urmeaza sa aduca foarte multe noutati importante pentru toata lumea, asa ca doar asteptam sa vedem exact ce surprize vor fi incluse in actualizarea pregatita de catre Google.