LIDL Romania: Anunt URIAS pentru Clienti si TOATE Magazinele

LIDL Romania face un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, dar si pentru toate magazinele, iata ce mesaj are lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania mexican

LIDL Romania a facut un anunt important care vizeaza nu doar toti clientii din toata tara, ci si toate magazinele, iar daca nu ati aflat inca despre el, poate ca ar trebui sa fiti atenti la ceea ce se intampla acum. LIDL Romania a anuntat noile oferte surpriza pentru saptamana viitoare in toate magazinele sale din tara, si vorbim despre produse mexicane care vor fi disponibile pentru achizitie pentru clientii care vor decide sa mearga in magazinele lantului.

LIDL Romania a publicat pe website-ul sau si catalogul de produse care vor fi disponibile incepand de saptamana viitoare in magazine, si va puteti uita la toate ofertele care urmeaza sa fie disponibile. In acest catalog cei de la LIDL Romania au listat si promotiile care sunt oferite pentru multe dintre ele, iar ca de obicei vorbim si despre preturi foarte bune de care ar trebui sa stie oricine e interesat de vreun produs mexican in aceasta perioada.

LIDL Romania: Anunt URIAS pentru Clienti si TOATE Magazinele

LIDL Romania are incepand de saptamana viitoare produse mexicane de tip Fast Food in magazinele sale, impreuna cu produse vestimentare, plus accesorii pentru bucatarie, atelier, sau gradina. LIDL Romania descrie totul ca un festival care are loc in magazinele sale din toata tara, si poate ca e asa, insa iar asta pentru ca in general lantul de magazine adauga foarte multe produse si oferte in cadrul magazinelor sale cand are promotii de acest gen.

Săptămâna viitoare te așteptăm cu bunătăți în stil mexican 🌮, gustări din gama Street Food, noi piese vestimentare…

Publicată de Lidl Romania pe Marţi, 7 iulie 2020

LIDL Romania spune ca noile oferte vor fi disponibile incepand cu data de 13 iulie, deci exact de luni, iar pe 19 iulie vor disparea, adica sambata, astfel ca aveti o perioada limitata de timp pentru a le cumpara. Ca de obicei, daca vreti sa cumparati ceva de la LIDL Romania, ar fi bine sa fiti in magazine chiar de dimineata, iar asta pentru ca produsele dispar destul de repede, deci daca nu cumparati rapid ceea ce va intereseaza, s-ar putea sa nu aveti ocazia de a oface.

LIDL Romania va inlocui aceasta oferta din 20 iulie cu alte produse interesante pe care le veti putea cumpara, asa ca uitati-va cu mare atentie la ceea ce va fi listat.