Telekom: SURPRIZA din Romania, ce VESTI vin Despre Clienti

Telekom este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, insa iata ce veste surpriza vine cu privire la clientii sai din tara.

telekom inutil

Telekom este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania, cu milioane peste milioane de clienti in toata tara, iar anul 2020 a inceput pentru companie cu o serie de oferte extrem de bune. Mai exact, cei de la Telekom au lansat o serie de oferte extrem de interesante care le-au adus romanilor posibilitatea de a se porta in reteaua sa de telefonie mobila si a benfeicia de reduceri substantiale timp de multe luni de zile la abonamente.

Telekom si-a redus preturile la abonamente foarte aproape de nivelul pe care-l are DIGI Mobil, si ofera beneficii destul de apropiate, plus 50% reducere la abonamente pana la 12 luni de zile. Cu toate acestea, cei de la Telekom n-au reusit totusi sa depaseasca DIGI Mobil in ceea ce priveste numarul de portari lunare facute in Romania, desi au fost intr-un punct extrem de aproape de a ajunge compania concurenta, dar din pacate n-au reusit sa faca acest lucru.

Telekom: SURPRIZA din Romania, ce Vesti vin Despre Clienti

Telekom are, cu toate ofertele sale extrem de interesante, cam acelasi numar de portari precum in anul 2019, conform ANCOM, cand nu avea oferte la fel de bune, iar asta desi DIGI Mobil a reusit sa-si depaseasca performantele de anul trecut. In cazul celor de la Telekom situatia nu e asa, operatorul avand in mai 19.221 de numere portare in retea, in timp ce in 2019 inregistra 20.219, dar e drept, fara sa fie pandemie, desi numarul de portari a fost mai mare decat in 2019, iar cifrele Telekom sunt pana acum destul de similare cu cele din 2019.

Telekom nu are oferte doar pe partea de telefonie mobila, ci si pe partea de televiziune si internet, insa ramane sa vedem rezultatele financiare pentru T2 2020 pentru a afla cat de mult au contat ele. In mod normal, Telekom ar fi trebuit sa atraga un numar mare de clienti in retea pentru serviciile de televiziune si internet, avand in vedere reducerile foarte mari pentru abonamente, si ar fi totusi pacat ca lucrurile sa nu stea asa in final.

Telekom ramane un jucator extrem de important pe piata din Romania, unul care genereaza concurenta foarte mare pentru ceilalti operatori, iar fix asta ar putea impiedica vanzarea diviziei de servicii fixe catre Orange.