Samsung GALAXY S30: Decizia GROAZNICA Inspirata din iPhone 12

Samsung GALAXY S30 are o decizie groaznica anuntata astazi, ea fiind inspirata din ceea ce va face Apple pentru telefoanele din seria iPhone 12.

Samsung GALAXY S30 eliminare

Samsung GALAXY S30 este unul dintre cele mai asteptate telefoane Android care vor fi lansate in 2021 de catre compania Samsung, iar noi informatii aparute chiar astazi sugereaza faptul ca Samsung copiaza si prostiile Apple. V-am spus in repetate randuri ca iPhone 12 urmeaza sa fie lansat de catre Apple fara incarcator si o pereche de casti in cutia in care va fi livrat catre clienti, multiple surse confirmand acest lucru, ceea ce il face destul de sigur.

Samsung GALAXY S30 ar putea veni deasemenea fara un incarcator in cutie, cei de la Samsung discutand cu diversi parteneri aceasta schimbare majora de strategie care ar lasa clientii fara incarcatoare. Decizia de a elimina incarcatorul din cutia telfeoanelor Samsung GALAXY S30 ar avea la baza dorinta Samsung de a face profit mai mare, sau de a compensa intr-o anumita masura cresterea pretului componentelor odata cu includerea celor cu suport 5G.

Samsung GALAXY S30: Decizia GROAZNICA Inspirata din iPhone 12

Samsung GALAXY S30 lansat fara un incarcator in cutia de livrare n-ar atrage o atat de mare atentie negativa asupra sa daca iPhone 12 va veni initial fara un incarcator in cutie. Decizia ar avea deasemenea la baza faptul ca exista deja pe piata foarte multe modele de incarcatoare care pot incarca aceste telefoane mobile, dar si ca mai toti oamenii au deja in casa un incarcator care sa le poata incarca telefoanele, deci nu ar mai avea nevoie de inca unul.

“Samsung Electronics urmărește un plan de excludere a încărcătoarelor de la componentele smartphone-ului. Motivul este că încărcătoarele pentru smartphone-uri au devenit larg răspândite, iar reducerea costurilor constituie fundalul. Samsung Electronics are în vedere un plan pentru a scoate încărcătorul din componenta smartphone-ului împreună cu un partener. Detaliile despre momentul și metoda nu au fost confirmate, însă Samsung este de așteptat să excludă încărcătorul de la unele modele pentru a fi lansat anul viitor.”

Samsung GALAXY S30 ar putea deci sa faca parte din seriile de telefoane pentru care s-ar lua decizia de a nu fi incluse incarcatoare in cutiile de vanzare, si ar putea fi destule modele. Deocamdata totul este doar in plina discutie cu partenerii Samsung, si nu a fost luata inca o decizie finala cu privire la telefoanele pentru care s-ar elimina acest accesoriu, dar Samsung GALAXY S30 ar putea fi printre ele din cauza pretului mare de vanzare.

Samsung GALAXY S30 va fi lansat in primavara anului viitor de catre compania Samsung, cu prezentare cel mai probabil in februarie, si lansare in magazine undeva prin luna martie.