Vodafone: Anuntul SPECIAL cu care ii SURPRINDE pe Romani

Vodafone a facut un anunt special cu care vrea sa ii surprinda pe romanii din toata tara, iata ce a pregatit operatorul pentru toata lumea acum.

Vodafone pachet

Vodafone are un foarte interesant anunt special cu care vrea sa ii surprinda pe toti romanii, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce in mod normal nu este disponibil chiar in orice fel de conditii, si pentru oricine. Cei de la Vodafone au anuntat o noua oferta pentru romanii care sunt dornici sa profite de serviciile pe care le ofera, si la pretul de doar 15 euro pe luna le ofera o varietate de beneficii clientilor din tara care aleg sa profite de promotia pe care o are acum.

Vodafone le ofera clientilor din Romania un pachet de servicii de televiziune cu 186 de canale, inclusiv cele 3 in format 4K, plus internet cu viteze de pana al 500 Mbps, totul la 15 euro pe luna. In cadrul acestie oferte cei de la Vodafone au niste plusuri, si niste minusuri, si incep cu internetul fix, care desi are 500 Mbps pentru download, pe partea de upload sunt feriti doar maxim 25 Mbps, neobisnuit de putin, si normal doar pentru un abonament de telefonie mobila.

Vodafone: Anuntul SPECIAL cu care ii SURPRINDE pe Romani

Vodafone ofera totusi in acest pachet si router Wi-Fi care ofera posibilitatea de a folosi internetul in toata casa de catre clienti, deci toate dispozitivele voastre vor avea acces la internet atunci cand aveti nevoie de el. Optional, clientii pot lua si un mini-router WiFi care vine cu 10 GB de internet gratuit, trafic nelimitat noaptea intre 00:00 si 08:00, plus posibilitatea de a activa un bonus de internet nelimitat timp de 2 zile, insa doar o singura data in fiecare luna.

Vodafone are o oferta interesanta pentru clientii din Romania, cu plusuri si minusuri fata de ceea ce ofera alte companii de telecomunicatii, si o comparatie e destul de dificila, in principal bazata pe preferinte. Vodafone a cumparat UPC pentru a le oferi clientilor din Romania si servicii de internet fix, sau televiziune, care sa completeze gama de servicii mobile, insa exista loc de multe imbunatatiri si pentru ceea ce are acum pentru toata lumea.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, cu milioane de clienti, si o gama completa de servicii pentru toti dintre ei.