DACIA Duster: VIDEO, Test Offroad IMPRESIONANT cu Volvo XC90

DACIA Duster apare astazi intr-un video care ne prezinta un test offroad impresionant cu un Volvo XC90, iata cum se descurca masina romaneasca.

DACIA Duster apare astazi intr-un test offroad impesionant cu un Volvo XC90, ambele masini fiind trecute printr-un traseu noroios pentru a ni se arata cat de bine se descurca fiecare. Dupa cum puteti vedea din clipul video de mai sus, vorbim despre o masina DACIA Duster cu motor de 1.5 litri si 115 cai putere, Volvo XC90 avand un motor de 2.6 litri cu 268 de cai putere, diferenta fiind uriasa, din acest punct de vedere, luand in calcul, desigur, si cuplul.

DACIA Duster este mult mai usoara decat acest Volvo XC90, insa asta conteaza mai putin in final deoarece diferenta dintre puterea motoarelor este substantiala, in final. In ciuda diferentelor mari intre specificatiile acestei DACIA Duster, dar si a masinii Volvo XC90, masina romaneasca se descurca surprinzator de bine pe terenul noroios, ceea ce desigur ca am vazut inclusiv in alte cazuri in care modelele similare au fost supuse la teste offroad.

DACIA Duster: VIDEO, Test Offroad IMPRESIONANT cu Volvo XC90

DACIA Duster este o masina foarte versatila, descurcandu-se foarte bine atat pe drumurile publice asfaltate, cat si pe teren accidentat, sau pe cele acoperite cu noroi, zapada, sau nisip. V-am prezentat pana acum o varietate de teste offroad in care DACIA Duster s-a descurcat foarte bine, chiar si in fata unor masini Land Rover, dar nu numai, astfel ca vorbim despe un model de masina care poate fi folosit fara probleme de romani oriunde au nevoie.

DACIA Duster este unul dintre cele mai bine vandute modele de SUV-uri din Europa, iar unul dintre motivele din spatele popularitatii sale este tocmai aceasta versatilitate de care masina da dovada. DACIA Duster este o masina care poate fi folosita in cam orice fel de conditii de catre clienti, fara prea multe batai de cap, iar la pretul la care este vanduta peste tot in lume, nu prea exista altceva care sa isi faca treaba mai bine decat aceasta masina.

DACIA Duster urmeaza sa aiba parte de un facelift la inceputul anului viitor, insa nu sunt anuntate schimbari pentru componentele sale importante, desi un software imbunatatit ar putea fi integrat totusi.