DIGI Romania: IMPORTANT Anunt pentru Clienti, Vestea Grozava

DIGI romania a facut un anunt foarte important pentru clientii din toata tara, iata ce veste grozava vine pentru toata lumea incepand de astazi.

DIGI Romania smart

DIGI Romania a facut in aceasta seara un anunt important pentru clientii sai din Romania, si vorbim despre o veste grozava de care clientii ar trebui sa stie pentru ca vine in marele lor beneficiu. Cei de la DIGI Romania au anuntat ca Raiffeisen Bank le ofera posibilitatea de a isi plati in mod automat facturile pentru serviciile de care beneficiaza in fiecare luna, si totul multumita noii platforme Smart Mobile, lansata recent de catre banca.

DIGI Romania incurajeaza de ceva vreme plata online a facturilor pentru serviciile de care beneficiaza clientii din toata tara, iar ceea ce a anuntat acum in parteneriat cu Raiffeisen vine sa intareasca acest mesaj. Practic, avand in vedere ca DIGI Romania emite facturi cu sume fixe pentru clientii sai din Romania, Smart Mobile poate sa le plateasca automat in fiecare luna fara ca vruenul dintre clienti sai sa fie nevoiti sa plateasca manual la RCS & RDS.

DIGI Romania: IMPORTANT Anunt pentru Clienti, Vestea Grozava

DIGI Romania incearca sa ii invete pe romani sa mai renunte la facturile standard, pe format de hartie, si asta pentru ca suntem in anul 2020, si ar cam trebui sa intram in era digitala. DIGI Romania este singurul furnizor de servicii de telecomunicatii care le trimite clientilor factura inclusiv prin WhatsApp, ceva complet inovator pentru o tara ca Romania, insa chiar si asa, se pare ca nu toata lumea apreciaza aceasta inclinatie spre ce e nou.

Știai că la #Raiffeisen nu trebuie să te mai ocupi tu în fiecare lună de plata facturii? Doar activezi Direct Debit din…

Publicată de DIGI Romania pe Vineri, 10 iulie 2020

DIGI Romania promoveaza serviciul pe care Raiffeisen Bank il ofera pentru clientii sai prin intermediul Smart Mobile, insa realitatea este ca inclusiv cei de la ING au ceva similar implementat. E posibil ca si alte banci din tara noastra sa aiba deasemenea oferita optiunea de a plati in mod automat facturi de la DIGI Romania, sau alte companii, asa ca ar trebui sa va uitati in sistemele de internet banking pe care banca voastra il ofera pentru voi.

DIGI Romania va continua sa le ofere clientilor noi motive sa renunte la a merge in magazine, si sa isi plateasca online facturile, chiar si automat, daca se poate.