WhatsApp: Noua SCHIMBARE din Aplicatie pentru Telefoane

WhatsApp are o noua schimbare facuta in aplicatie pentru telefoane, iata ce s-au gandit cei de la Facebook ca ne-ar fi util in utilizarea zilnica.

WhatsApp scurtari

WhatsApp face o noua schimbare pentru aplicatia ce este disponibila pentru toate telefoanele din intreaga lume, si vorbim din nou despre ceva neasteptat, dar totusi despre ceva foarte util. Schimbarea a fost descoperita in cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele cu sistem de operare iOS, acolo dezvoltatorii companiei implementand ceva menit sa ne faca viata mult mai usoara cand folosim aplicatia de mesagerie in viata de zi cu zi.

WhatsApp are implementata o noua functie care faciliteaza accesarea rapida a contactelor prin scurtaturi in share sheet, astfel incat sa trimitem catre ele orice fel de mesaje, cu poze si clipuri video, sau fara. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta implementare pentru WhatsApp in momentul de fata, iar dupa cum v-am spus mai sus, ea este oferita deocamdata doar in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone, nu si pentru alte telefoane.

WhatsApp: Noua SCHIMBARE din Aplicatie pentru Telefoane

WhatsApp scurtari contacte

WhatsApp nu are doar aceasta schimbare descoperita in versiunile beta, ci si una care are menirea de a schimba culoarea bulelor cu mesaje pe care le vedem in conversatiile noastre cu diverse contacte. Puteti vedea mai jos cum arata aceasta modificare pentru WhatsApp, insa desigur ca ea nu este una chiar atat de importanta, desi pentru unii s-ar putea sa fie vorba despre ceva care sa faca interfata mai usor de suportat dupa activarea noului dar mode.

WhatsApp bule dark mode

WhatsApp a facut destul de multe schimbari in aplicatia pentru telefoane in ultimul an, majoritatea dintre ele mici si cam nesemnificative, insa unele au fost de mare importanta. Acestea din urma sunt menite sa faca experienta de folosire a WhatsApp mult mai buna decat este in momentul de fata, dar desigur ca nu toata lumea le apreciaza, sau are in final nevoie de modificari de acest gen in telefoanele in care folosesc aplicatia de mesagerie zilnic.

WhatsApp va avea aceste schimbari lansate la un moment dat pentru toate telefoanele iPhone, insa nimeni nu stie de cat timp mai e nevoie pentru ca totul sa fie finalizat.