Netflix: Vestile GROZAVE ce-au SURPRINS Multi Abonati Romani

Netflix a publicat astazi o serie de vesti grozave care au surprins multi abonati din Romania, iata ce mesaj a venit de la companie pentru noi toti.

Netflix intrate

Netflix a publicat un nou mesaj grozav pentru toti abonatii sai din Romania, unul care ne arata din nou faptul ca ne putem astepta de la companie la lucruri foarte bune, chiar si pentru tara noastra. Cei de la Netflix au anuntat lista cu filmele si serialele care au fost lansate saptamana aceasta, cel putin cu cele mai populare dintre ele, dar si cu unele decizii cu privire la creatiile care vor avea parte de noi sezoane in anii urmatori, si desigur ca sunt surprize.

Netflix a anuntat in primul rand ca Dead to Me este un serial care va avea doar trei sezoane, ultimul fiind confirmat, deci povestea se va termina anul viitor, dupa care va trebui sa cautati alta sursa de distractie. In cazul serialului Chilling Adventures of Sabrina, cei de la Netflix au confirmat faptul ca sezonul din 2020 va fi ultimul, serialul The Crown urmand a se termina deasemenea cu sezonul 6, el ajungand oricum destul de departe si asa.

Netflix: Vestile GROZAVE ce-au SURPRINS Multi Abonati Romani

Netflix spune ca pe 26 iulie va fi lansat un nou sezon al Good Girls, ceea ce ar trebui sa va tina ocupati incepand de atunci, iar sezonul 4 al The Protector e deasemenea ultimul, el fiind lansat saptamana aceasta. Serialul Down to Earth with Zac Efron a fost lansat ieri de catre cei de la Netflix pentru toti abonatii, impreuna cu un alt film foarte interesant, care are denumirea The Twelve, ele fiind oferite incepand cu ora 10:00.

Netflix intrate saptamana iulie

Netflix a lansat deasemenea si filmul The Old Guard, cel pe care l-a promovat intens in ultima perioada, deci daca sunteti unul dintre abonati, il puteti urmari incpand de acum. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o lista foarte selecta de filme si seriale despre care ne vorbeste Netflix in momentul de fata, asa cum a mai facut-o si in alte randuri, deci probabil ca unii dintre voi erati deja obisnuiti sa vedeti lucrurile desfasurandu-se astfel.

Netflix va mai lansa si multe alte noutati pentru clienti in saptamanile si lunile urmatoare, asa ca vom avea parte de foarte multe surprize interesante in urmatoarea perioada.