Vodafone: IMPORTANTA AVERTIZARE pentru TOTI Clientii Romani

Vodafone a emis o foarte importanta avertizare pentru toti clientii din Romania astazi, iata ce este obligatoriu sa stii chiar in acest moment.

Vodafone fals

Vodafone a emis astazi o foarte importanta avertizare pentru toti clientii sai din Romania, una care ar trebui sa ajunga la ochii si “urechile” tuturor celor care folosesc serviciile operatorului. Mai jos aveti mesajul special transmis de catre cei de la Vodafone pentru toti clientii din Romania chiar in cursul zilei de ieri, si este important sa tineti cont de ea, altfel s-ar putea sa dati de foarte mari batai de cap in perioada urmatoare, si nu e in interesul vostru.

Vodafone avertizeaza toti clientii din Romania in legatura cu o falsa campanie care se desfasoara in momentul de fata in mediul online, ea promitandu-le oamenilor ca pot castiga o serie de premii substantiale. Vodafone spune ca aceasta campanie nu are vreo legatura cu compania romaneasca, si ca este facuta de catre terte parti de rea-credinta, astfel ca oamenii nu vor castiga nimic daca vor alege sa-si cedeze datele catre ei.

Vodafone: IMPORTANTA AVERTIZARE pentru TOTI Clientii Romani

Vodafone spune ca numele sau este folosit in mod ilegal de catre aceasta campanie pentru a fura datele personale ale romanilor, iar in clipul video de mai jos explica si cum ne putem proteja de asta. Vodafone ofera si cateva explicati cu privire la ceea ce le cere romanilor atunci cand organizeaza con cursuri pentru ei, dar si ceea ce nu le cere, astfel ca trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie la explicatiile operatorului pentru toata lumea acum.

🔴 ÃŽn mediul online circulă o campanie FALSÄ‚ cu scop înÈ™elător ce foloseÈ™te ilegal numele È™i imaginea Vodafone. Astfel,…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 10 iulie 2020

Vodafone explica si unde anume organizeaza toate concursurile pe care le face pentru clientii din Romania, astfel ca daca le gasiti pe altundeva, e bine sa stiti ca ele ar putea fi in totalitate false. Majoritatea concursurilor in care sunt furate identitatile companiilor precum Vodafone sunt facute in website-uri cu domenii dubioase, din afara Romaniei, cam cum se intampla si in aceasta situatie, si detaliile sunt scrise intr-o limba “romana” care ne este corecta.

Vodafone nu prea poate face foarte multe pentru a opri campaniile de acest gen, astfel ca ramane doar ca oamenii sa aiba grija si sa se protejeze singuri de ceea ce se intampla.