Guvernul Romaniei: noua avertizare dura pentru cluburi si baruri

Guvernul Romaniei avertizare dura cluburi baruri

Guvernul Romaniei vine cu o noua avertizare dura pentru cluburi si baruri, de aceasta data prin Ministerul Muncii, si totul dupa ce in ultimele zile au tot aparut imagini cu inghesuiala din localurile din Bucuresti, si din statiunile de la mare, totul contrar regulilor de distantare sociala.

Guvernul Romaniei i-a avertizat pe detinatorii cluburilor si localurilor ca risca sa aiba activitatea suspendata, impreuna cu amenzi aplicate, daca nu se respecta regulile, si cum niciun mesaj de acest gen n-a fost ascultat, ramane de vazut ce fel de actiuni vor fi luate, daca vor fi luate.

“Guvernul nu își dorește ca activitatea lor să fie întreruptă. Am reamintit faptul că am făcut împreună eforturi pentru a ține angajații în șomaj tehnic, adică să nu îi piardă, am făcut împreună eforturi pentru ca sănătatea angajaților și a clienților să fie protejată și a venit momentul să întoarcă această responsabilitate, în sensul de a lua măsuri suplimentare.

Unii dintre ei stăteau cu masca pe sub bărbie, agățată de o ureche. Știu că este cald este un disconfort pentru unii dintre dânșii, au de lucrat un anumit număr de ore, dar nu avem altă soluție. Nu poți să ceri unui om să poarte mască și tu, care mergi în interior să iei mâncare, care te duci către mese și te apropii de clienți, să nu face acest lucru.”