Telekom: Anunt SPECIAL facut pentru TOTI Romanii in Weekend

Telekom are un anunt special pentru toti romanii in acest weekend, iata ce transmite operatorul pentru clientii din tara, dar nu numai pentru ei.

Telekom iptv

Telekom face astazi un anunt special care ii vizeaza astazi pe toti romanii, unul de care ar trebui sa stie atat clientii operatorului, cat si oricare alte persoane intersate sa profite de ceea ce a anuntat. Mai exact, cei de la Telekom le ofera clientilor din Romania posibilitate de a-si transforma televizoarele intr-unele inteligente cu un Smart TV Stick, care in aceasta perioada este vandut deasemenea si la un pret special pentru oricine e interesat.

Telekom le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a-si achizitiona acest Smart TV Stick cu 50% reducere timp de 3 luni de zile, iar in aceasta perioada ei vor ajunge sa plateasca doar 7.5 LEI pe luna. Clientii care aleg sa cumpere un asemenea dispozitiv de la Telekom au posibilitatea de a vedea si pana la 71 de canale de televiziune direct prin internet folosind tehnologia IPTV, ceea ce face folosirea acestui dispozitiv atat de simpla.

Telekom: Anunt SPECIAL facut pentru TOTI Romanii in Weekend

Telekom ofera practic un un Google Chromestick cu aplicatia sa speciala Telekom TV, iar acesta va permite sa vizualizat, prin abonamentul dedicat, toate posturile de televiziune pe care le ofera operatorul. Dispozitivul in sine este inclus in pretul abonamentului pe care Telekom il pune la vanzare pentru clientii sai din toata tara, sau pentru oricare dintre romani, insa abonamentul cu pana la 71 de canale costa 25 de LEI pe luna in acest moment.

Fii parte a TELEKONOMIEI achiziționând Smart TV Stick de la Telekom la un preț special: 50% reducere 3 luni, adică…

Publicată de Telekom Romania pe Duminică, 12 iulie 2020

Telekom a venit cu aceasta idee inovatoare pentru clientii care n-au acoperire pentru serviciile sale de televiziune in momentul de fata, dar au o conexiune de internet Wi-Fi la dispozitie. Avand in vedere felul in care este gandit acest stick TV de la Telekom, clientii nu vor mai avea cabluri trase prin casa pentru a vedea posturile de televiziune dorite, totul urmand a se intampla direct printr-o conexiune Wi-Fi de internet, astfel ca experienta in sine e una mult mai buna.

Telekom are aceasta oferta disponibila pentru toti romanii, si daca locuiti in strainatate, puteti intreba daca e disponibila si in afara Romaniei pentru a vedea si posturile de televiziune de aici.