Facebook Messenger: TRUCUL Grozav despre care NU ai Stiut

Facebook Messenger are parte de un truc grozav despre care cel mai probabil nu ai stiut pana acum, iata ce poti face in aplicatia pentru telefoane.

Facebook Messenger activ

Facebook Messenger este aplicatia cu 1.5 miliarde de utilizatori activi la nivel global in momentul de fata, un numar urias de persoane care folosesc in fiecare zi platforma de mesagerie. Pentru ca Facebook Messenger este atat de populara, compania Facebook implementeaza in mod constant noutati pentru ea, si asta ne aduce foarte multe trucuri foarte interesante de care ne putem folosi in viata de zi cu zi pentru a ne bucura de mai multa functionalitate in ea.

Facebook Messenger are un truc foarte interesant care ne ofera posibilitatea de a dezactiva informatiile privind statusul nou in platforma, adica daca suntem activi, sau nu, atunci cand folosim platforma. Facebook Messenger are implementat un asemenea sistem care le spune altor oameni daca suntem activi in platorma, si de cat timp suntem activi la un anumit moment dat, foarte multi folosindu-l pentru a monitoriza activitatea online a altor persoane.

Facebook Messenger: TRUCUL Grozav despre care NU ai Stiut

Facebook Messenger activ dezactivare

Facebook Messenger poate avea acest sistem complet dezactivat de catre orice utilizator, si asa va puteti ascunde de persoanele care va agaseaza, sau de oricine cu care nu doriti sa vorbiti vreodata. Facebook Messenger are o optiune speciala pentru acest sistem disponibila in meniu de setari din aplicatie, sau al website-ului, daca folositi platforma si de pe PC, de acolo putand fi dezactivat totul in doar cateva secunde, si asa deveniti complet invizibili.

Facebook Messenger are totusi si un mic dezavantaj cu aceasta functionalitate, iar asta pentru ca dezactivarea sa implica inclusiv imposibilitatea de a mai vedea daca alte persoane sunt active, sau nu. Exact acelasi lucru se intampla si in WhatsApp, cei de la Facebook implementand sistemele in mod identic pentru Facebook Messenger si cealalta platforma de mesagerie pentru a forta oamenii sa aleaga cum pot fi, sau nu, vazuti.

Facebook Messenger are disponibila aceasta functionalitate de foarte multa vreme, astfel ca nu e vreun secret cu privire la ceea ce ofera ea, dar daca nu ati stiut cum sa dezactivati sistemul, acum stiti totul.