Samsung GALAXY Note 20: Diferenta MARE fata de Modelul ULTRA

Samsung GALAXY Note 20 are prezentata intr-o prima imagine o diferenta mare in comparatie cu modelul ULTRA, iata ce va fi oferit pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 20 diferentele

Samsung GALAXY Note 20 are prezentata astazi intr-o prima imagine una dintre marile diferente pe care le vom vedea intre modelul standard si cel ULTRA, iar ea ar putea conta foarte mult, in final. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea in stanga modulul camerei principale pentru Samsung GALAXY Note 20 ULTRA si cel pentru Samsung GALAXY Note 20, iar intre ele exista diferente substantiale pentru camerele care urmeaza sa fie folosite.

Samsung GALAXY Note 20 va avea nu doar senzori de imagine mai mici decat cei folositi in modelul ULTRA, ci va fi deasemenea lipsit inclusiv de modulul ToF pe care l-am vazut folosit in modelele importante. Dupa cum ne-au spus deja unele zvonuri in ultimele luni, Samsung GALAXY Note 20 ULTRA urmeaza sa aiba fix camerele pe care le-am vazut in Samsung GALAXY S20 ULTRA, in timp ce versiunea standard va avea camerele din S20, adica inferioare.

Samsung GALAXY Note 20: Diferenta MARE fata de Modelul ULTRA

Samsung GALAXY Note 20 diferentele ultra
Diferentele dintre modulele camerelor Samsung GALAXY Note 20 ULTRA si Note 20.

Samsung GALAXY Note 20 va fi un telefon mai ieftin decat modelul ULTRA, si este logic sa nu vedem in el implementate chiar aceleasi componente de top precum in modelul mai scump. Desigur ca asta va afecta experienta de folosire de care au parte clientii, insa cei care nu vor totul de la Samsung GALAXY Note 20, pot opta pentru modelul mai ieftin din serie, lasand modelul mai scump pentru cei cu mai multi bani, si dorinta de a avea functii avansate oferite.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA ar trebui sa faca poze cel putin la fel de bune precum S20 ULTRA, sau aceasta ar trebui sa fie situatia, insa e posibil sa nu fie oferite chiar toate beneficiile. Unele zvonuri spuneau ca zoom-ul va fi injumatatit pentru Samsung GALAXY Note 20 ULTRA fata de S20 ULTRA, insa e posibil sa mai existe si alte dezavantaje pentru cei care cumpara telefoane.e

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in mod oficial in data de 5 august de catre compania coreeana, invitatiile pentru eveniment fiind deja trimise, iar lansarea in magazine ar putea avea loc pe 21 august.