Vodafone: Vestea GROZAVA pentru Clienti, Anuntul de Interes

Vodafone are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce anunt de interes a facut, si cat de mult conteaza pentru romani acum.

Vodafone vivre

Vodafone a facut un nou anunt de interes pentru abonatii sai din toata Romania, cu o veste grozava care se aplica pentru foarte multi dintre ei, si ar fi bine sa stii ce se intampla. Mai exact, cei de la Vodafone si-au anuntat abonatii di toata Romania in legatura cu un nou concurs care le poate aduce premiie xtrem de interesante in aceasta vara, premii care pot ajunge si pana la cateva sute de LEI in momentul de fata, ceea ce e o veste foarte buna.

Vodafone organizeaza in aceasta vara un concurs numit “Intrebarile Verii”, iar pentru clientii din Romania ofera 300 de vouchere in valoare de 600 de LEI fiecare, ce permit cumpararea de produse de la Vivre. Vorbim despre un concurs pe care Vodafone il leaga de Mystery Box, o alta platforma in care grupul de telecomunicatii ofera premii grozave pentru clientii din Romania, astfel ca daca participi aici, s-ar putea sa te poti bucura inclusiv acolo de oferte.

Vodafone: Vestea GROZAVA pentru Clienti, Anuntul de Interes

Vodafone are in pagina speciala a concursului toate informatiile de care clientii din Romania ar trebui sa stie, si tot acolo aflati ca premiile sunt chiar mai diversificate decat v-ati imaginat initial. Vorbim nu doar despre 300 de vouchere Vivre pe care Vodafone le ofera, ci si despre o masina Audi, un apartament la Brasov inchiriat pentru un an de zile, sau 10 premii in valoare de 1000 de euro fiecare, deci motive de a participa chiar exista in acest moment.

Cine răspunde corect, extra cartonașe primește.Colecționează și mai multe cartonașe răspunzând zilnic la "Întrebările…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 10 iulie 2020

Vodafone organizeaza acest concurs pentru ca stie ca exista foarte multi clienti care sunt dornici sa castige premiile pe care le pune la bataie, astfel ca nu avem motive sa nu profitam de aceasta ocazie. Cei de la Vodafone incearca sa ne ofere cat mai multe motive de a participa pentru a castiga premiile disponibile, si dupa cum puteti vedea, chiar exista motive sa incercati sa luati ceea ce operatorul ofera gratuit pentru toata lumea.

Vodafone are acest concurs disponibil pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de el cat inca mai aveti ocazia, inainte ca acesta sa dispara in totalitate pentru noi.