Fortnite: Noua Schimbare IMPORTANTA pentru TOTI Jucatorii

Fortnite benzinarii

Fortnite are o noua schimbare importanta facuta pentru toti jucatorii ca parte a sezonului al treilea al jocului, si totul vine ca ceva complet neasteptat pentru ca nu anuntase vreun zvon ca o asemenea schimbare urma sa se intample in viitorul apropiat pentru joc.

Fortnite are din nou redus nivelul apei care exista in harta virtuala, iar aceasta ar fi a doua oara cand se intampla acest eveniment, iar asta aduce eliberarea unor noi drumuri pe care jucatorii se pot deplasa din nou, ceea ce deschide calea lansarii masinilor, din 21 iulie.

Fortnite are deja doua benzinarii amplasate pe harta de catre Epic Games ca parte a unei actualizari recente a hartii, iar pe 18 iulie este anuntata o noua scadere a nivelului apei in joc, urmand ca de pe 21 iulie sa fie introduse si masinile, ceea ce va aduce noi metode de distractie.

Fortnite are acum si cateva locatii noi descoperite de catre scaderea nivelului apei, ceea ce  ne permite sa ne jucam in noi zone in timp ce Epic Games lucreaza din greu la alte schimbari importante de care sa ne putem bucura cu totii in jocul sau extrem de popular.

Fortnite va avea totusi cea mai mare schimbare facuta prin introducerea masinilor, iar asta pentru ca vorbim despre una dintre cele mai asteptate modificari pentru dinamica jocului, deci ne asteapta cateva saptamani foarte interesante in cadrul jocului.