LIDL Romania: Ce are GRATUIT pentru Clientii din TOATA Tara

LIDL Romania si-a anuntat clientii din toata tara cu privire la ceea ce primesc in mod gratuit chiar acum, iata si cum poti profita de ceea ce iti ofera.

LIDL Romania inghetata

LIDL Romania continua sa vina cu surprize neasteptat de bune pentru clientii sai din toata tara, iar astazi vorbim despre o noua gratuitate care este oferita pentru toata lumea de catre lantul de magazine. Mai exact, vorbim despre faptul ca LIDL Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a participa la un concurs care le poate aduce vouchere de cumparaturi pe care le pot folosi in magazine din toata tara oricand vor.

LIDL Romania le ofera romanilor 200 de vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, acestea putand fi folosite de catre cei care ofera informatii cu privire la felul in care le place sa manance inghetata, si nu numai. Cei de la LIDL Romania promoveaza un brand de inghetata in tara noastra cu acest concurs, si spera sa-i faca pe romani sa fie interesati de el, iar totul pentru ca promotia este una de care ar putea fi interesata destul de multa lume.

LIDL Romania: Ce are GRATUIT pentru Clientii din TOATA Tara

LIDL Romania le ofera clientilor din Romania 200 de vouchere in valoare de cate 50 de LEI fiecare prin intermediul website-ului sau, unde are o pagina dedicata si pentru aceasta inghetata. Vorbim despre o pagina in care oricare dintre clientii din Romania pot gasi povesti interesante care au in centru aceasta inghetata, deci pot invata si cate ceva despre ea, insa in care LIDL Romania ofera si informatii cu privire la concursul sau, si modul in care se poate participa la el.

Știai că modul în care mănânci înghețata îți poate aduce premii? 🍦😍Hai pe 👉🏻 surprize.lidl.ro/gelatelli să descoperi…

Publicată de Lidl Romania pe Marţi, 14 iulie 2020

LIDL Romania a hotarat sa faca acest concurs pentru a-i ajuta pe romani sa se bucure de o inghetata noua, dar in acelasi timp sa si castige un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de LEI. Chiar daca suma pare mica, aveti totusi la dispozitie bani pentru a cumpara orice doriti de la LIDL Romania, si totul pentru doar cateva minute din timpul vostru, asta desigur daca veti avea norocul de a fi alesi ca unul dintre castigatorii acestui concurs nou.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati de el, ar trebui sa va grabiti, si sa participati cat inca mai aveti ocazia de a face asta.