Fortnite: RECORDUL MONDIAL Impresionant facut in Joc (VIDEO)

Fortnite a avut un record mondial impresionant realizat de catre unul dintre cei mai populari youtuberi care face streaming direct din titlul celor de la Epic Games, si vorbim despre o realizare care a surprins foarte multa lume dupa ce a fost efectuata.

Fortnite a avut realizat cel mai mare numar de upgrade stations plasate una deasupra celeilalte, iar pentru ca totul sa fie posibil, a fost nevoie de coordonarea a nu mai putin de 100 de jucatori care au lucrat impreuna pentru a dobora recordul mondial.

Fortnite a avut un record mondial stabilit in battle lab cu 69 de upgrade stations plasate una deasupra celeilalte, insa pentru ca totul s-a facut intr-un custom game acum, 67 plasate una peste cealalta a adus un nou record mondial pentru joc.

Fortnite este un joc extrem de popular, cu foarte multi jucatori in intreaga lume, iar acest record nu a fost foarte usor de realizat, insa iata ca atunci cand multa lume isi propune ceva, reuseste sa si faca acel lucru impresionant intr-adevar.

Fortnite va mai avea recorduri de acest gen doborate, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va mai putea fi depasit de catre jucatorii care sunt activi in cel mai popular joc online disponibil in momentul de fata in lumea intreaga.