GMAIL: Schimbari URIASE pentru Aplicatia iPhone si Android

GMAIL are parte de schimbari uriase pentru aplicatia care este oferita pe telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, iata ce trebuie sa stii.

GMAIL colaborari

GMAIL are o serie de schimbari uriase prezentate pentru utilizatorii din intreaga lume, aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android urmand a trece printr-o modificare serioasa in 2020. GMAIL are descoperite schimbarile initial pentru aplicatia dedicata telefoanelor cu sistem de operare Android, si puteti vedea mai jos imaginle care ne arata cum urmeaza sa se modifice aspectul total al aplicatiei care este folosita de sute de milioane de oameni din toata lumea.

GMAIL urmeaza sa aiba integrate serviciile Google Chat si Meet pentru utilizatorii din intreaga lume, aceasta integrare fiind anuntata in mod oficial de ceva vreme pentru toata lumea. Mai mult decat atat, GMAIL va avea modificata interfata pentru ca utilizatorii sa poata face tot ceea ce au nevoie dintr-un singur meniu al acesteia, dupa cum puteti vedea si in prezentarea de mai jos facuta pentru ea, bara de sectiuni fiind regandita pentru a facilita interactiunea mai rapida si usoara.

GMAIL: Schimbari URIASE pentru Aplicatia iPhone si Android

GMAIL colaborari redesign

GMAIL are prezentate aceste schimbari ca parte a unei lansari facute pentru Google Cloud in cursul zilei de ieri, compania urmand a anunta si ce modificari face pentru utilizatorii acestei platforme. GMAIL are unele dintre aceste modificari implementate pentru aplicatia disponibila deja pe telefoanele iPhone, astfel ca in Android totul urmeaza sa fie oferit in baza unei actualizari ulterioare care va fi lansata pentru aplicatie de Google.

GMAIL colaborari chat

GMAIL urmeaza sa aiba integrat si un nou sistem de sugestii integrat pentru a facilita interactiunea mai usoara cu platforma, dar si un nou sistem de colaborare intre utilizatorii care isi trmit mail-uri. Ideile pe care cei de la Google le implementeaza pentru GMAIL sunt unele foarte bune, si au menirea de a simplifica modul in care interactionam cu platforma pentru a trimite si primi email-uri in fiecare zi, totul urmand a fi distribuit la nivel global.

GMAIL va lansa aceste actualizari in perioada urmatoare, dar nu se stie inca de ce perioada de timp va fi nevoie pentru ca totul sa fie pus in distributie de catre companie.