Netflix: PREMIERA, Anunt OFICIAL Facut pentru TOTI Abonatii

Netflix a surprins pe toata lumea cu o premiera pe care abonatii o asteptau de foarte multa lume, iata ce anunt oficial a venit astazi de la companie.

Netflix audiente

Netflix uimeste in totalitate cu un anunt in premiera pentru abonatii sai din intreaga lume, si vorbim despre o serie de vesti foarte interesante despre care toata lumea ar trebui sa stie. Cei de la Netflix au publicat in sfarsit cifrele privind audientele de care se bucura filmele pe care oamenii le urmaresc in cadrul platformei sale, si vorbim despre cateva surprize extrem de interesante pe care compania le dezvaluie intr-un final pentru oamenii din toata lumea.

Netflix spune ca filmul Extraction, care-l are in prim-plan pe celebrul actor australian Chris Hemsworth, a inregistrat cele mai mari cifre de audiente de platforma, 99 de milioane de oameni vazandu-l in prima luna dupa lansare. Bird Box, cu Sandra Bullock in prim-plan, ocupa pozitia a doua, el avand o audienta de  89 de milioane de oameni in primele patru saptamani dupa lansare, diferenta dintre cele doua filme produse de catre Netflix fiind mare.

Netflix: PREMIERA, Anunt OFICIAL Facut pentru TOTI Abonatii

Netflix pune pe locul al treilea filmul Spenser Confidential, cu Mark Wahlberg in rol principal, pe pozitia a treia, cu o audienta de 85 de milioane de persoane, diferenta fiind mica. La fel de mica este diferenta si fata de 6 Underground, filmul care-l are pe Ryan Reynolds in centru, acesta avand o audienta de 83 de milioane de oameni, cei de la Netflix avand foarte multe filme care au fost vazute de catre foarte multi oameni in perioada de 4 saptamani de dupa lansare.

Netflix audiente cifre

Netflix a publicat totusi un top 10, si puteti vedea ca Murder Mystery e pe locul 5, cu 73 de milioane de persoane care l-au vazut, diferenta fiind destul de mare fata de primul loc. The Irishman, un film foarte scump pentru Netflix, dar si foarte promovat, a avut o audenta de doar 64 de milioane de oameni in luna lansaarii, cu doar putin mai mult decat Triple Frontier, sau The Wrong Missy, topul fiind incheiat de catre The Platforma, si The Perfect Date.

Netflix publica in premiera aceste informatii pentru toata lumea, iar ele sunt foarte importante pentru ca ne dezvaluie intr-un final cat de mari sunt audientele pentru filmele originale ale companiei americane.