DACIA Duster 3: Vestea GROZAVA, LANSARE foarte mult Avansata

DACIA Duster 3 este in centrul unei vesti grozave care ne spune ca lansarea va avea loc mult mai devreme decat ne asteptam, iata cand ar avea loc.

DACIA Duster 3 avans

DACIA Duster 3 este in centrul unei vesti grozave care ii vizeaza pe clientii din toata lumea, iar asta pentru ca lansarea ar fi mult avansata de catre cei de la Renault, ceea ce e complet diferit fata de ce ne asteptam. Acum cateva saptamani unul dintre directorii de la DACIA anunta faptul ca DACIA Duster 3 va fi lansata undeva prin 2025, sau 2026, insa presa din Franta spune ca in realitate lansarea va fi avansata cu 2 ani de zile, pentru anii 2023, sau 2024.

DACIA Duster 3 va fi lansata mai devreme deoarece Renault trebuie sa reduca pana in 2025 numarul de emisii CO2 pe care masinile slae le product, iar asta impune lansarea unei noi serii de SUV-uri. Vorbim aici despre o DACIA Duster 3 care va fi lansata pe platforma CMF-B, si asta va aduce inclusiv o versiune hibrida a masinii, ceva ce va permite reducerea substantiala a emisiilor CO2 pe care le produc aceste modele de automobile.

DACIA Duster 3: Vestea GROZAVA, LANSARE foarte mult Avansata

DACIA Duster 3 ar fi trebuit sa fie precedata de o versiune hibrid care sa fie oferita pentru actuala versiune a SUV-ului, insa se pare ca pana la urma s-a luat decizia de a se merge intr-o alta directie. DACIA Duster 3 lansata intr-o versiune hibrid atat de devreme ar fi o surpriza foarte mare, si foarte buna, iar asta pentru ca vorbim si despre o schimbare totala a masinii care va ajunge la clientii din toata lumea, iar unele dintre noutati vor fi vizibile la DACIA Logan 3.

DACIA Duster 3 va aduce, desigur, mai multe noutati, si platforma sa ar trebui sa fie una superioara in comparatie cu cea folosita la Logan 3, dar desigur ca aici intra in calcul si costurile de productie. Nu este exclus ca in ideea de a tine costurile de productie ale DACIA Duster 3 la un nivel redus, producatorul roman sa foloseasca tot o versiune low-spec a platformei CMF-B, insa momentan exista doar zvonuri cu privire la planurile lor, si nimic mai mult.

DACIA Duster 3 ar urma sa fie prezentata in 2022, sau 2023, pentru o lansare in 2023, sau 2024, deci dezvaluirea este mult mai aproape decat credea foarte multa lume cu putin timp in urma.