Facebook Messenger: GROZAVA Functie SURPRIZA Lansata Astazi

Facebook Messenger are o noua si grozava functie lansata astazi ca o surpriza mare pentru iPhone, si Android, iata ce pot face cu ea chiar acum.

Facebook Messenger ecran

Facebook Messenger are incepand de astazi o noua functie surpriza lansata de catre compania Facebook, ea fiind disponibila in aplicatiile pentru telefoanele iPhone si Android, cu distributie de astazi. Facebook Messenger are de astazu  noua functie care permite partajarea maginilor de pe ecranele telefoanelor noastre pe telfeoanele altor persoane, si nu mai e nevoie de versiunile pentru PC-uri pentru a putea partaja informatiile afisate in telefoanele noastre acum.

Facebook Messenger permite partajarea ecranului in timpul unui apel video, iar multumita acestui sistem le vom putea arata altor persoane ceea ce vedem noi pe ecranele telefoanelor noastre. Asta inseamna ca orice facem in dispozitive, in afara aplicatiei Facebook Messenger, va putea fi vazut de catre cealalta persoana, iar compania Facebook spune ca acest sistem ar trebui sa aduca mai multa distractie pentru felul in care utilizatorii isi folosesc telefoanele.

Facebook Messenger: GROZAVA Functie SURPRIZA Lansata Astazi

Facebook Messenger ecran partajare

Facebook Messenger va permite partajarea informatiilor de pe ecranele telefoanelor oamenilor cu pana la 16 persoane in cadrul platformei Messenger Rooms, atat de pe telfeoanele mobile, cat si despre calculatoare. Limita va fi crescuta in viitorul apropiat de catre Facebook Messenger de la 16 la 50 de persoane, astfel ca se vor putea face sesiuni video de amploare intre utilizatorii din lumea intreaga, chiar si cu partajarea informatiilor de pe ecrane.

“Astăzi, suntem încântați să împărtășim faptul că extindem disponibilitatea funcției de partajare a ecranului Messenger în apelurile video și camerele Messenger la aplicațiile noastre mobile. Partajarea ecranului permite utilizatorilor să își partajeze instantaneu ecranul cu prietenii și familia, unu-la-unu sau într-un apel video de grup cu până la opt persoane și până la 16 persoane în camere, în timp ce utilizează Messenger pe dispozitivele lor mobile. Știm că oamenii încearcă să rămână conectați mai mult decât oricând, iar distribuirea ecranului este cea mai recentă caracteristică pe care o lansăm pentru a aduce oamenii mai aproape.”

Facebook Messenger ofera aceasta functionalitate dupa ani, si ani, de zile in care utilzatorii au cerut insistent extinderea functionalitatii si pentru telefoanele mobile, insa Facebook a refuzat sa faca asta. Ei bine, iata ca de acum Facebook Messenger are ceasta functionalitate, si nu prea conteaza ce fel de telefon mobil aveti, puteti sa o folositi in cadrul apelurilor video pe care le faceti cu diverse persoane, asa ca puteti sta linistiti din acest punct de vedere.

Facebook Messenger a inceput sa distribuie noua functionalitate incepand de astazi in intreaga lume, insa e posibil sa mai dureze o perioada de timp pana cand o veti vedea efectiv in telefoanele voastre.