Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Este OFICIAL + o Dezamagire

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA este confirmat in mod oficial, insa vine si cu o mare dezamagire pentru clientii din intreaga lume, iata ce se intampla.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA exynos

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA este confirmat in mod oficial pentru toti cei care asteapta lansarea acestei noi serii de telefoane de la compania Samsung, si oricum cred ca toata lumea era deja convinsa ca telefonul va veni. Avem confirmarea denumirii Samsung GALAXY Note 20 ULTRA chiar de la americani, mai exact de la FCC, echivalentul ANCOM-ului de la noi, iar asa stim ca aceasta denumire va fi folosita, dar si ca telefonul urmeaza sa fie lansat oficial.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA este inregistrat in SUA si intr-o versiune care nu are conectivitate 5G, deci vom vedea inclusiv asa ceva, compania Samsung dorind sa ofere cat mai multe optiuni pentru clienti. Este cat se poate de clar faptul ca versiunea fara 5G a Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi si ceva mai ieftina decat versiunea cu 5G, insa diferentele de preturi vor depinde de profitul pe care compania Samsung vrea sa il obtina de la telefoane.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Este OFICIAL + o Dezamagire

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA exynos certificare

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA are deasemenea confirmata o dezamagire foarte mare pe care am vazut-o inclusiv cu seria S20, iar Samsung merge pe aceeasi strategie si acum. Din pacate, se pare ca Samsung GALAXY Note 20 ULTRA, la fel ca si celelalte modele din serie, va avea un chip Qualcomm Snapdragon 865+ in Coreea de Sud, deoarece actualul chip Exyos 990 nu este suficient de bun, cel putin acolo, dar este suficient de bun pentru Europa.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va avea practic repetata greseala facuta cu seria S20, in acel caz fiind eliminat chip-ul Exynos 990 chiar si din Coreea de Sud, tara in care aceste chip-uri erau intotdeauna folosite. In Europa chip-ul Exynos 990, inferior celor Qualcomm, este numai bun pentru cei care platesc pe telefoanele Samsung GALAXY Note 20 ULTRA mai mult decat in alte tari unde se vand modele cu procesoare performante, o strategie care aduce mult profit.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA ne arata iar ca Samsung se uita cu prea putina atentie la plangerile clientilor, oamenii cerand incetarea cestei dcriminari i ceea ce priveste procesoarele telefoanelor.