Vodafone: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

Vodafone a facut un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce poti primi gratuit de la operator.

Vodafone colectii

Vodafone a publicat in aceasta seara un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, unul care s-ar putea sa fie cel mai bun pe care foarte multi l-au auzit anul acesta. Vodafone a anuntat ca in cadrul MysteryBox-urilor sale urmeaza sa ajunga 10 cartonase care echivaleaza cu premii a cate 1000 de euro fiecare, iar clientii din Romania ai operatorului le pot castiga pentru a-si face vara mult mai frumoasa cu ajutorul lor.

Vodafone are, dupa cum v-am spus deja in articole anterioare, un concurs in plina desfasurare in momentul de fata, el numindu-se “Intrebarile Verii”, iar multumita lui puteti castiga premii foarte bune. Aceste 10 cartonase care aduc premii in valoare de 1000 de euro fiecare urmeaza sa fie disponibile in MysteryBox-uri in viitorul foarte apropiat, asa ca ar fi cazul sa profitati de situatie pentru a castiga ceva ce poate nu credeati ca ati putea castiga.

Vodafone: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

Vodafone a gandit concursul sau intr-un asemenea mod incat clientii sa adune cartonase prin raspunderea la “Intrebarile Verii”, iar cu ajutorul lor oricine poate sa obtina premiile grozave puse in joc. Acestea 10 in valoare de 1000 de euro fiecare reprezinta doar o parte din total, Vodafone avand inclusiv o masina Audi pe care o ofera pentru clientii sai din Romania in momentul de fata, si aveti sansa foarte mare de a o castiga chiar acum.

Zece cartonașe gold sunt pregătite să ajungă în MysteryBox-uri cu 1000 de euro cash.Răspunde la ”Întrebările Verii”…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 16 iulie 2020

Vodafone a gandit concursul sau intr-un asemenea mod incat oricine sa poata participa, si sa poata castiga foarte usor, oricare dintre premiile care sunt puse in joc, deci nu e foarte complicat sa va inscrieti. Mai mult decat atat, cei de la Vodafone continua sa ofere cartonase in MysteryBox-uri pentru cei interesati sa castige premiile grozave care inca mai sunt disponibile pentru toata lumea in momentul de fata in Romania, si aveti ce sa castigati.

Vodafone desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati sa profitati de ceea ce este oferit, atunci ar trebui sa participati acum.