DIGI Mobil: Vestea PROASTA pentru TOTI Abonatii din Romania

DIGI Mobil are milioane de abonati in Romania care-i folosesc serviciile, insa din pacate pentru ei vine si o veste proasta astazi, iata ce s-a intamplat.

DIGI Mobil calmare

DIGI Mobil are milioane peste milioane de clienti in Romania in momentul de fata, toti alegand reteaua multumita preturilor mici pentru serviciile pe care le ofera, acesta fiind principalul punct de atractie pentru toata lumea. In ciuda faptului ca DIGI Mobil are preturi mici pentru serviciile sale, operatorul investeste in mod constant in extinderea retelei de telecomunicatii, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru toti cei care o folosesc in fiecare zi.

DIGI Mobil pare sa fi oprit investitiile in extinderea retelelor de telecomunicatii de ceva vreme, si asta nu e tocmai o veste chiar atat de buna pentru clientii care folosesc serviciile de telefonie. DIGI Mobil nu mai investeste in extinderea vreunei retele de cel putin o luna de zile, sau cel putin asta ne arata datele pe care operatorul le ofera in mod public pentru clientii interesati sa foloseasca serviciile sale in Romania in momentul de fata, indiferent de unde o fac.

DIGI Mobil: Vestea PROASTA pentru TOTI Abonatii din Romania

DIGI Mobil a incetat sa mai investeasca in reteaua 5G din aprilie, deci de mai bine de 3 luni de zile, in timp ce in cazul celorlalte retele s-au oprit investitiile inca din iunie, de mai bine de o luna de zile. Inainte de aceasta pauza, cei de la DIGI Mobil actualizau o data la 2/3 saptamani hartile cu acoperirea din tara noastra, iar asta pentru ca faceau in mod constant investitii pentru a extinde disponibilitatea lor pe teritoriul romaniei, in zone cat mai largi, ceea ce era bine.

DIGI Mobil pare sa fi oprit totul fara vreo explicatie, iar asta in ciuda faptului ca in T1 2020 a inregistrat venituri surprinzator de bune pentru perioada prin care a trecut economia din Romania. E posibil ca acum DIGI Mobil sa astepte si sa vada ce se va intampla in urmatoarele luni inainte de a se lua vreo alta decizie de a continua investitiile, dar deocamdata este destul de clar faptul ca s-a pus pauza la investitii, cel putin in perioada imediat urmatoare.

DIGI Mobil ramane totusi un operator cu foarte multi abonati care se bucura de serviciile sale in zonele in care exista in momentul de fata acoperire, si vorbim despre foarte multe servicii bune oferite de operator.