Raiffeisen Bank: ATENTIE, Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

Raiffeisen Bank a emis un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca-i folosesc serviciile in tara.

Raiffeisen Bank lucrari

Raiffeisen Bank a facut un nou anunt extrem de important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie extrem de serioasa care urmeaza sa se intample la noapte. Mai exact, in urma problemelor pe care le-a avut saptamana aceasta, Raiffeisen Bank a anuntat ca in weekend urmeaza sa aiba loc noi lucrari de mentenanta pentru serverele in baza carora functioneaza infrastructura sa in Romania.

Raiffeisen Bank spune ca aceste lucrari vor viza problemele de performanta care vizeaza sistemul ce sustine functionarea cardurilor in tara noastra, astfel ca acestea nu vor putea fi folosite in mod normal. Cei de la Raiffeisen Bank spun ca lucrarile de mentenanta urmeaza sa inceapa pe 19 iulie la ora 00:01, si se vor termina la ora 04:00, si in acasta perioada de timp multiple servicii ale bancii vor deveni indisponibile pentru toti clientii sai din Romania.

Raiffeisen Bank: ATENTIE, Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

Raiffeisen Bank mentioneaza deasemenea in website-ul sau ca serviciile Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Mobile, Noul Raiffeisen Online si Noul Raiffeisen Smart Mobile nu vor fi disponibile. Separat, serviciile Tranzactii online cu cardul, Tranzactii la comercianti (POS), Tranzactii la bancomate (ATM), Tranzactii la bancomate (ATM) si Tranzactii la bancomatele multifunctionale (MFM) vor fi indisiponibile intre orele 00:45 si 03:30 la noapte.

ℹ️ UPDATE – 17 iulieÎn weekendul 18-19 iulie 2020, va avea loc o lucrare de mentenanță pentru sistemele de carduri și…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 13 iulie 2020

Raiffeisen Bank ii atentioneaza pe toti clientii sai din timp in legatura cu toate aceste probleme pentru ca, dupa cum puteti vedea, mai nimic din ceea ce folositi in mod obisnuit nu va mai fi disponibil in perioada de efectuare a lucrarilor de mentenanta. Asta inseamna ca ar trebui sa aveti bani lichizi la voi la noapte daca planuiti sa faceti plati pe undeva, iar asta pentru ca exista posibilitatea sa nu le puteti inregistra cu al vostru card de la Raiffeisen Bank din cauza lucrarilor de mentenanta.

Raiffeisen Bank nu este singura banca la care se desfasoara lucrari de mentenanta in aceasta perioada, lucrari similare fiind facute inclusiv la BCR, sau la alte banci din Romania.