Nelu Tataru: Noi restrictii luate in calcul pentru terase

Nelu Tataru restrictii terase

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat astazi ca nu este exclus ca noi restrictii sa fie impuse pentru terase in Romania din moment ce regulile actuale nu se prea respecta peste tot, asa ca e posibil ca toata lumea sa aiba de suferit de pe urma ignorarii regulilor.

Nelu Tataru nu a spus deocamdata cand anume ar putea fi impuse aceste restrictii pentru terasele din Romania, iar asta pentru ca inca se evalueaza impactul pe care-l are nerespectarea regulilor, deci ramane de vazut ce anume se va intampla in viitorul apropiat.

“In funcţie de evolutie, vor fi si anumite restrictii. Noi nu vrem sa fie restrictii. Noi vrem ca toata lumea sa constientizeze si sa respecte acele norme. Cand am facut acele masuri de relaxare, le-am facut insotite si de un ordon de ministru, comun cu ministrul de resort, care prevedeau si acele norme de functionare si desfasurare. Toata lumea si le-a asumat, inclusiv acei agenti economici care deschid in acel sens afacerile, dar ramane sa le si respecte. In conditiile in care nu vor fi respectate, vor fi si controale mai întetite in urmatoarea perioada.”