Orange: Ce Telefoane Ofera GRATUIT, si cum le poti Castiga

Orange iti ofera in momentul de fata in mod gratuit cateva telefoane foarte interesante, iata ce trebuie sa faci pentru a le putea castiga in Romania.

Orange premiile

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, avand un numar impresionant de clienti in toata tara, si pentru ca are atat de multi, vrea sa ii tina cat mai mult fericiti, ceea ce desigur ca este perfect normal. Cei de la Orange au luat astfel decizia de a organiza o serie de concursuri prin care le ofera clientilor posibilitatea de a castiga unele telefoane mobile de top, si ar fi bine sa profitati de ele cat inca mai sunt disponibile.

Orange le ofera in primul rand clientilor din Romania de a castiga telefoane Samsung GALAXY S10 5G prin aceasta pagina, concursul fiind pornit de ceva vreme, astfel ca sansele de castig depind de implicarea voastra. Cei de la Orange au decis sa porneasca acest concurs pentru ca exista si foarte multi oameni dornici sa castige premii cat se poate de importante, iar asta fara sa faca atat de multe, cum ar fi sa isi plateasca factura online.

Orange: Ce Telefoane Ofera GRATUIT, si cum le poti Castiga

Orange are un al doilea concurs, prin care le ofera clientilor posibilitatea de a castiga doua modele de telefoane Huawei, prin aceasta pagina, acesta fiind deasememea deschis de ceva vreme pentru toata lumea. In cazul acestui al doilea concurs al celor de la Orange vorbim despre simpla inscriere la newsletter-ul operatorului, aceasta oferindu-va in mod automat posibilitatea de a castiga unul dintre cele doua modele de telefoane oferite.

Orange desfasoara acest concurs pentru o perioada mai lunga de timp decat in cazul celui mentionat anterior, asa ca aici veti avea ceva mai mult de asteptat pana in momentul in care veti putea beneficia de premiu. Orange a gandit acest concurs pentru a face lucrurile si mai simple pentru cei care vor sa castige premii grozave de la operator, astfel ca daca sunteti interesati sa castigati vreun premiu, ar fi bine sa va inscrieti cat puteti de repede.

Orange mai are si alte concursuri interesante pe care le desfasoara in aceasta perioada, si desigur ca le gasiti pe toate dintre ele direct in website-ul operatorului, asa ca verificati-le acolo cat inca mai aveti ocazia de a face asta.