DACIA Duster: Vestile GROZAVE care vor Bucura Multi Clienti

DACIA Duster va trece prin schimbari foarte mari in urmatorii ani, iata ce vesti vin pentru clientii din Romania, si Europa, in momentul de fata.

DACIA Duster versiuni

DACIA Duster este in momentul de fata parte a unui plan foarte ambitios pe care-l are producatorul roman in ceea ce priveste lansarile de modele noi in cursul urmatorilor ani, si am putea avea parte de surprize mari. Mai exact, un model facelift pentru DACIA Duster era asteptat pentru lansare undeva in cursul anului 2021, insa zilele trecute au aparut noi informatii care sugerau faptul ca o versiune complet noua va fi lansata mai devreme decat credeam.

DACIA Duster ar urma sa fie lansat intr-un model complet nou in 2023, 2024, adica acel DACIA Duster 3, pe care foarte multa lume il asteapta, iar acela ar urma sa aduca marile schimbari la care viseaza foarte multi dintre clienti acum. DACIA Duster in versiunea complet noua va fi schimata de la cauciucuri si pana la antene, adica un upgrade mai mare decat modelul facelift, care deocamdata a ramas fara in incertitudine, fara a se sti daca va fi lansat, sau nu.

DACIA Duster: Vestile GROZAVE care vor Bucura Multi Clienti

DACIA Duster are nevoie acum de o crestere a vanzarilor, deci nu este exclus ca versiunea facelift sa fie totusi lansata de catre producatorul roman, iar asta pentru ca ea ar putea aduce vanzari subtantiale pentru aceasta perioada de criza. Un model facelift al DACIA Duster lansat in 2021 ar putea ajuta la cresterea vanzarilor in seria de SUV-uri, dar nu trebuie uitat faptul ca este deasemenea asteptata lansarea Logan 3, Sandero 3, Lodgy, sau Spring.

DACIA Duster isi face cam greu loc printre toate aceste masini noi, avand un design invechit din toate punctele de vedere, si muilte tehnologii lipsa, deci va fi interesant de vazut cum va fi pozitionata masina de catre producator. Cert este faptul ca DACIA Duster nu va disparea, in ciuda faptului ca va fi lansat un nou model cu 7 locuri, cei de la DACIA ramanand in continuare interesati sa vanda acest model extrem de popular de SUV.

DACIA Duster ar putea, deci, sa aiba parte de un model nou in 2021, si de un posibil alt model nou in 2023, sau 2024, insa totul depinde de dorinta celor de la DACIA de a face mai muilti bani cu modelele pe care le lanseaza.