ING Bank: AVERTIZAREA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

ING Bank are o avertizare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a declarat banca, si ce trebuie sa stie toata lumea chiar acum.

ING Bank mule

ING Bank a facut astazi un anunt extrem de important cu o avertizare pentru toti clientii sai din Romania, si nu numai, iar toata lumea ar trebui sa fie extrem de atenta la ceea ce se spune acum, si sa invete ceva din asta. Cei de la ING Bank au facut un studiu in randul romanilor pentru a afla care dintre ei ar fi dispusi sa devina carausi de bani, si din pacate vorbim despre un numar foarte mare de persoane care ar fi dispuse sa se transforme in asa ceva, pentru bani.

ING Bank nu este la prima avertizare de acest gen, banca facand una similara acum cateva saptamani de zile, dar atunci nu ofera si informatii cu privire la vreun studiu pe care l-ar fi derulat in tara noastra in vreun moment dat. Conform celor de ING Bank, 39% dintre romani ar fi dispusi sa devina carausi de bani fara stiinta prin acceptarea unor job-uri care ar presupune transferuri de bani prin conturile lor, chiar daca nu ar sti clar in ce scop.

ING Bank: AVERTIZAREA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

ING Bank spune ca majoritatea celor care sunt cei mai vulnerabili la schemele de acest gen sunt cei din localitatile mici, care au venituri mici si un nivel redus de educatie, ceea ce ridica semne de intrebare si mai mari. 13% dintre romanii participanti la studiu ar fi dispusi sa devina carausi de bani cu buna stiinta, iar asta pentru a putea castiga bani din care sa isi sustina existenta, sau cel putin la aceasta concluzie au ajuns cei de la ING Bank acum.

ING Bank spune deasemenea ca 86% dintre romani isi ofera cu usurinta numarul de telefon unor persoane despre care nu stiu prea multe, 84% adresa de email, si 82% numele complet, iar ultima parte e greseala cea mai mare. Daca in cazul numarului de telefon, sau a adrese de email, vorbim despre un risc redus din partea celor care vor sa profite de noi, numele n-ar trebui oferit prea usor pentru persoanele necunoscute care ne apeleaza, sau interpeleaza, in public.

ING Bank are un studiu foarte interesant aici, si ar fi bine daca multi dintre romani ar intelege cat de periculoasa poate fi cedarea unor date personale catre persoane despre care nu stiu absolut nimic.