Telefoanele Huawei: SURPRIZA la care Nimeni NU se Astepta

Telefoanele Huawei au surprins pe toata lumea cu ceva la care mai nimeni nu se astepta, iata ce s-a intamplat in cursul anului 2020, si cat conteaza.

Telefoanele Huawei

Telefoanele Huawei sunt in 2020 mult mai cunoscute decat in trecut, in principal din cauza beneficiilor pe care le ofera pentru clienti, si partial din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva lor. Vorbim despre telefoanele Huawei care in ciuda faptului ca nu au aplicatii si servicii de la Google, ofera totusi o serie de beneficii care le fac extrem de populare in intreaga lume, iar asta aduce compania chinezeasca in topul celor mai mari producatori de telefoane.

Telefoanele Huawei nu au fost afectate de sanctiunile care au fost impuse de catre SUA impotriva companiei chinezesti, oamenii cautand in numar tot mai mare cele mai recente modele de telefoane ale lor. Asta ne arata din nou faptul ca telefoanele Huawei sunt cumparate de catre foarte multi oameni in principal pentru tehnologiile incluse in ele, dar si pentru ceea ce ofera in mod predefinit, restul putand fi descarcat de pe internet.

Telefoanele Huawei: SURPRIZA la care Nimeni NU se Astepta

Telefoanele Huawei au avut recent lansata si o aplicatie speciala numita Petal Search, ea facilitand instalarea de aplicatii de oriunde de pe internet pentru a suplini lipsa Google Play Store, ceea ce a venit ca o veste foarte buna. Nu se stie deocamdata daca acea aplicatie a avut vreun impact asupra vanzarilor pentru telefoanele Huawei, insa probabil ca vom afla la un moment dat daca oamenii au raspuns pozitiv in fata lansarii sale, sau daca ea n-a avut vreun efect.

Telefoanele Huawei au avut parte de o crestere surprinzatoare in vanzari in T2 2020, inclusiv in Romania, iar asta in detrimentul celor de la Samsung, care au mers pe scaderi surprinzatoare in cam toata lumea. Telefoanele Huawei par aproape de a le detrona pe cele ale Samsung in preferintele oamenilor obisnuiti, situatie pe care o vedem in mod surprinzator, iar asta pentru ca multi se asteptau ca Huawei sa aiba parte de un foarte mare esec.

Telefoanele Huawei vor avea in continuare tehnologii de top implementate, chiar daca noi sanctiuni din SUA fac mai dificila producerea lor, si e foarte posibil ca vanzarile sa mearga in continuare pe un trend ascendent.