Raed Arafat: noi restrictii ar putea fi impuse in anumite zone

Raed Arafat a facut o serie de avertizari importante pentru romani in urma cresterilor constante, si mari, ale numerelor de persoane infectate cu noul Coronavirus, si este readusa in discutie problema restrictiilor care ar putea fi impuse in anumite zone din Romania.

Raed Arafat nu e la prima avertizare de acest gen, seful DSU facand avertizari similare si in trecut, cand a spus ca exista posibilitatea ca numarul de cazuri noi de Coronavirus sa creasca atat de mult in anumite zone incat sa fie impuse restrictii pentru protejarea populatiei din respectivele zone.

“Noi primim date din mai multe zone si bineinteles, sunt si date internationale pe care le gasim pe diferite site-uri oficiale, care toate fac analize pe diferite tari, inclusiv pe Romania, iar acest studiu, pe care il primim zilnic, in baza datelor care apar si care se ajusteaza, pana acum a avut o interpretare corecta, in sensul in care situatia merge spre mai rau, situatia nu este OK.

Daca populatia nu respecta recomandarile de a purta masca, de a evita zonele aglomerate, de a respecta distantarea fizica, riscul ca acest studiu sa continue exact în realitate, sa fie situatia ce o prevede acest studiu, exista!”