Samsung GALAXY S30 ULTRA: SURPRIZA Totala pentru toti Fanii

Samsung GALAXY S30 ULTRA ar putea fi lansat cu o surpriza totala pentru toti fanii din intreaga lume, iata ce ar fi pregatit pentru telefonul nou.

Samsung GALAXY S30 ULTRA

Samsung GALAXY S30 ULTRA este deja in plin proces de dezvoltare la compania coreeana Samsung, iar asta in conditiile in care a lansat cu doar 4 luni de zile in urma seria anterioara S20, care din pacate nu a generat vanzari chiar atat de bune. Totusi, procesul de dezvoltare al noilor telefoane continua intr-un ritm alert, iar Samsung GALAXY S30 ULTRA este acum in atentia companiei, ea dorind sa aduca pe piata un model de telefon care sa fie cu adevarat atractiv pentru un numar cat mai mare de persoane din intreaga lume.

Samsung GALAXY S30 ULTRA este testat in momentul de fata de catre cei de la Samsung in mai multe versiuni, care au diferite ecrane, dar dimensiunea acestora difera foarte putin, si este cuprinsa intre 6.9 inch si 7.1 inch. Vorbim practic despre ecrane demne de tablete, nu de telefoane mobile, insa cei de la Samsung au mai fost curajosi in trecut in ceea ce a privit dimensiunile ecranelor, iar cu Samsung GALAXY S30 ULTRA par sa vrea sa mearga in aceeasi directie.

Samsung GALAXY S30 ULTRA: SURPRIZA Totala pentru toti Fanii

Samsung GALAXY S30 ULTRA ar putea fi telefonul pe care foarte multa lume va dori sa il cumpere doar multumita faptului ca are un ecran de dimensiune foarte mare, ceea ce ar fi foarte bun pentru coreeni, pentru ca le-ar genera vanzari mai mari. E posibil ca si marginile ecranului sa fie subtantial reduse pentru a putea incorpora un ecran atat de mare, insa deocamdata prea multe detalii vis-a-vis de Samsung GALAXY S30 ULTRA nu sunt cunoscute.

Samsung GALAXY S30 ULTRA este in plin proces de dezvoltare acum pentru o lansare ce va avea loc la inceput de an 2021, mai mult ca sigur prin primavara, astfel ca ramane doar sa asteptam si sa vedem cate dintre informatiile de acum se adeveresc. Samsung GALAXY S30 ULTRA cu un ecran atat de mare ar rivaliza serios cu multe dintre telefoanele produse de catre chinezi, si ar putea fi un nou serios punct de atractie pentru fanii telefoanelor companiei coreene.

Samsung GALAXY S30 ULTRA ar putea fi deasemenea si mult mai scump decat modelele lansate in trecut, insa totul depinde foarte mult de dorinta coreenilor de a avea intr-adevar succes cu modelele pe care le vand.