Netflix: Decizia foarte IMPORTANTA ce a UIMIT Intreaga Lume

Netflix a luat o decizie foarte importanta care a uimit intreaga lume, iata ce se intampla pentru abonatii de pe toata planeta, in mod oficial.

Netflix bond

Netflix a surprins intreaga lume in cursul zilelor trecute cu o decizie care a venit si ca o foarte mare surpriza pentru multa lume, asta in conditiile in care platforma de streaming are in momentul de fata blocate foarte multe proiecte. Cei de la Netflix vor sa-si faca propria franciza de filme James Bond, incepand cu actorii Ryan Gosling si Chris Evans, un film in valoare de 200 de milioane de dolari fiind comandat deja de catre companie.

Netflix i-a ales pe fratii Russo pentru a regiza aceasta pelicula, si vorbim despre o investitie foarte mare pe care compania o face pentru a avea ceva similar francizei James Bond, insa produsa in exclusivitate, pentru a atrage mai multi abonati. Netflix investeste foarte mult in unele proiecte in care are incredere, iar acest nou film se numara printre ele, asa cum a facut si cu The Irishman, de exemplu, desi acel film n-a avut succesul dorit de compaine.

Netflix: Decizia foarte IMPORTANTA ce a UIMIT Intreaga Lume

Netflix a comandat acest film in baza unei serii de carti numita The Gray Man, ea avandu-l in centru pe Court Gentry, un fost ofiter CIA care a devenit asasin, Ryan Gosling urmand a-l interpreta in cel putin unele filme. Gosling urmeaza sa fie vandat de catre Chris Evans, agentul CIA din carti care il urmareste pentru a-l aresta, iar asa Netflix se pregateste sa produca unul dintre cele mai interesante filme care va fi lansat, cel mai probabil, in 2021.

Netflix i-a ales pe fratii Russo ca regizori pentru ca ei au regizat si Avengers: Endgame, cel mai profitabil film facut pana in momentul de fata, deci era normal sa aleaga oameni care au avut succes dovedit pana acum. Seria de carti The Grey Man este formata din 10 titluri, deci Netflix are posibilitatea de a se intinde pe decenii cu filmele pe care le va lansa pentru abonatii sai, asa ca ramane doar sa anume vor pregati regizorii pentru toti abonatii sai.

Netflix a anuntat ca in 2021 sa investeasca si mai mult in filme si seriale originale pentru a avea mai multe titluri decat in 2020, asa ca ne putem astepta la extrem de multe surprize oferite de catre compania americana.