WhatsApp: Functia SPECIALA pentru Telefoanele Utilizatorilor

WhatsApp are o functie speciala pentru telefoanele utilizatorilor, ea fiind descoperita inainte de lansare, iata ce urmeaza sa aduca pentru noi.

WhatsApp permanent

WhatsApp are dezvaluita o noua functie speciala care ar trebui sa ajunga in telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, una pe care foarte multa lume si-ar dori sa o aiba disponibila cat mai curand, dar e posibil ca ea sa nu vina prea rapid. La scurt timp dupa ce WhatsApp a avut integrate noile stickere animate, a fost descoperit faptul ca acestea pot rula fara oprire in cadrul aplicatiei, iar mai jos avem o demonstratie a acestui proces inedit.

WhatsApp are prezentata mai jos functionalitatea completa pe care o ofera acest sistem foarte interesant pentru utilizatori, iar prin intermediul sau putem vorbim despre optiunea de a vedea fara oprire stickerele pe care le primim de la diverse persoane. WhatsApp are fara discutie o functie extrem de interesanta in ceea ce vedem mai jos, iar ea ar putea fi utila nu doar pentru stickerele obisnuite, ci si pentru clipuri video, si nu doar atat.

WhatsApp: Functia SPECIALA pentru Telefoanele Utilizatorilor

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate noua special pentru cei carora le plac aceste functii, si au nevoie de ele pentru a avea o experienta mai buna in ceea ce priveste discutiile pe care le poarta zilnic cu diverse alte persoane. WhatsApp ofera si un magazin special in care are stickere care pot rula in mod constant, ceva ce desigur ca este util pentru oamenii care sunt dornici sa beneficieze de o asemenea functionalitate in viata de zi cu zi.

WhatsApp implementeaza si multe alte functii foarte interesante, iar acestea vor fi disponibile in perioada urmatoare, una dintre cele mai importante fiind posibilitatea de a folosi platforma de mesagerie pe mai multe platforme. Asta ar aduce intr-adevar pentru cei ce folosesc WhatsApp ceva ce va veni ca o schimbare extrem de buna, insa deocamdata nu se stie cam cand ar urma sa fie oferita in mod oficial aceasta functionalitate.

WhatsApp va avea si aceasta functie noua de rulare permanenta a stickerelor si clipurilor video disponibila la un moment dat, insa deocamdata ea nu pare sa fie pregatita pentru lansare in toata lumea.